הקפצה.אנחנו מחפשים עמודון ספרים במצב טוב באזור ירושלים.
תודה.
ממש ככה!הדברים שהאחד זורק גורמים שמחה לשני
פרוש? ברצינות או בציניות?ואגב דרושה לנו דירה למסירה
רלוונטי?
כבר נמסר הלאה.אם זה לא נלקח אשמח .
רצינות ציניתפרוש? ברצינות או בציניות?
עדיין רלוונטי?למסירה ספרי בישול של רות סירקיס
פשטידות עולמיות, מהמטבח בהנאה,
עוגות לכל עת מנירה שויאר
c6768844
אמא שלי כ"כ שמחה שנמצא שימוש למבערים ולחצובות. זה סט של כמה מאות שקלים, וממש כאב לה שזה ילך לפח. היא ביקשה שאחפש מישהי שרוצה.הדברים שהאחד זורק גורמים שמחה לשני... אני ממש בעד הרעיון והלוואי יכלתי ליישם אותו אצל הציבור שלא מחובר לרשת...
זה אשכולל מסירה אבל אם את מעונינת יש לי לול סגור בקרטון לא נפתח אפילו.מחפשת ארון 2/3 דלתות לבגדים
וכן לול/ מיטת מעבר
בב"ב או עמנואל
לא מחפשת כרגע לקנותזה אשכולל מסירה אבל אם את מעונינת יש לי לול סגור בקרטון לא נפתח אפילו.
רלבנטי?כוס פלא לתמצית תה - מכינים בה תמצית, וכשמניחים אותה מעל כוס אחרת יוצאת ממנה כמות מדודה של תמצית תה
בבני ברק.
רלוונטי עדין?ספריי לקיבוע איפור של גולדן רוז
פלטת צלליות עליאקספרס
שימר נוזלי סאכרה
לא היה בשימוש
בפרטי
בודקת עם מי שפנתה במיילרלבנטי?
רלוונטי?יש לי פליימוביל של נמל. חסרים בו חלקים. אשמח (מאד!!) למסור, בצפת.
יש לי המון חלקי לגו מקורי ותואם מקורי, אשמח למכור הכל יחד,מחפשת לקנות חלקי פלימוביל וחלקי לגו מקורי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: