ריקי הופמן
משתמש פעיל
י ש אפשרות להיום בבני ברק?מהמרכז,
יכולה להעביר לבני ברק וירושלים
אני מאשדוד ובעלי יהיה היום בבני ברק
י ש אפשרות להיום בבני ברק?מהמרכז,
יכולה להעביר לבני ברק וירושלים
אין לי היום אפשרות להעביר לבני ברק,י ש אפשרות להיום בבני ברק?
אני מאשדוד ובעלי יהיה היום בבני ברק
רלוונטי עדיין? תוכלי לצרף פרטים ליצירת קשר? (אין לי פרימיום ואני לא יכולה לראות את המייל)למכירה כסא צרעה (משרדי - מנהלי), נח ברמות, יד 2:
למכירה - כסא צרעה אפור במצב מצוין! נח ואיכותי מאד!
למכירה בהזדמנות!! כסא צרעה - כסא משרדי בשימוש פחות משנתיים. (נמכר בשל החלפת ריהוט) קישור לדגם והמפרט: http://www.tzora-global.com/product/persona/ ריפוד אפור דמוי עור (טיפונת קרוע מאחורה, רואים בתמונה) ידית אחת שבורה - לא לגמרי, מתנדנדת כזה...www.prog.co.il
רלוונטי, nerivka1אין לכתוב כתובת מיילרלוונטי עדיין? תוכלי לצרף פרטים ליצירת קשר? (אין לי פרימיום ואני לא יכולה לראות את המייל)
שמלה של צ'ילדרנס פלייס. מידה 12. מחיר מקורי 160 ש"ח.
מוכרת ב-60 ש"ח בירושלים.
שמלה מההמת שעומדת יפה על הגוף, עד שרציתי להלביש לבת שלי נהיה קטן
צפה בקובץ המצורף 796103צפה בקובץ המצורף 796104
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: