נכתב ע"י מרציפן;2320263:מחפשת מנגינות שקטות ורגועות להרפיה משהו כמו נעימות מ"הליכה בחלום"
מישו יכול לשלוח כמה מנגינות משם או מדומיו??
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2319631:לכבוד ר' משה 10...
אז ככה, שלבאבוב לא קפצתי יש לי כמה אלפי מינויים למנות עד ה20 בינואר... אבל התקשרתי [מהטלפון האדום!!] לידיד חסיד באבוב, והוא אמר לי שהאדמו"ר [או משהו כזה סליחה אם איני מדייק בפרטים] מחדש כל שנה ניגון עתיק, והשנה הוא אכן חידש שיר על מילים אלו שמקורם בדיסק ישן של ניגוני ראדומסק. והנה הוא לפניך.... מקווה שהפעם זה השיר.... ואל תשכח לעדכן אם אכן זה השיר
בקשר לקלינטון, היא מסוייטת ולא מוכנה להשתמש במייל לשום דבר, כך שנאלצתי להעלות זאת לאתר בכוחות עצמי. בבקשה
כעת אני רואה שידידנו עובדיה גם העלה את השיר הזה בביצוע של חיים אדלר
נכתב ע"י משה10;2320320:כבוד הנשיא, לא נעים, אבל עדיין לא מצאתי את הניגון שהתכוונתי, אני פורש מהמרוץ
זכית בכסא
נכתב ע"י משה10;2320320:כבוד הנשיא, לא נעים, אבל עדיין לא מצאתי את הניגון שהתכוונתי, אני פורש מהמרוץ
זכית בכסא
נכתב ע"י עובדיה;2319560:כאן יש לכם בבקשה ובשמחה 4 סוגים
מקווה שבע"ה תמצא את מבוקשתך
בהצלחה רבה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=6D6B78674E763163457576464B3342347436653838673D3D
נכתב ע"י משה10;2318530:...
כוונתי לניגון על כל "אז ביום השביעי נחת..."
אנסה לתאר אותו קצת:
הניגון מתחיל קצת איטי בקטעים הראשונים באותו נוסח
במילים "ובמצרים החילות" הוא מתחיל להתעורר במרש מעודד.
"ודיברת עימם מן השמים" שוב בחזנות מסתלסלת וכו'
נכתב ע"י האזרח הפשוט;2320461:אולי אתה מתכוון לשיר לשבועות אזי בשלישי?
נכתב ע"י טיוטה;2320659:אם כבר נכתב אז אולי מישהו יעלה את 'אזי בשלישי'
תודה רבה
נכתב ע"י טיוטה;2320659:אם כבר נכתב אז אולי מישהו יעלה את 'אזי בשלישי'
תודה רבה
נכתב ע"י האזרח הפשוט;2320664:משום מה זה לא נותן לי להעלותו, אולי מישהו אחר ינסה, או שאשלח למייל.
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2320760:בשמחה - של ויז'ניץ. כבר מעלה גם של משה גולדמן
(בקשר לאז ביום השביעי - לפי תיאורו על השיר לא זה מה שהוא התכווון)
נכתב ע"י יוניט;2320675:מחפשת שיר מהקלטת הישנה והטובה: שירישונים
על קולות בע"ח.
יש??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: