נכתב ע"י חמדה;2311723:מחפשת את השיר 'עבדו' של צאלי גולד
תודה
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2300053:התכוונת לזה?
נכתב ע"י 040142;2312596:אתה תותח !! כמה זמן חיפשת
נכתב ע"י חיימיענקל;2313556:2. ושיר מקפיץ לא אמלט לא יודע מי הזמר
נכתב ע"י is4us1;2316148:אני מחפש את השיר המקורי שהגה"ג ר' ברוך מרדכי אזרחי שליט"א משתמש במנגינה שלו בקעמפ בקיץ "תורה אנו בנים לך ברית ביננו כרותה כל עוד אנו בנים לך אין אנו בני תמותה. (הניגון נשמע בין היתר בסיפור האיש המנגן של פריד וקיסנר.)
נכתב ע"י is4us1;2316148:אני מחפש את השיר המקורי שהגה"ג ר' ברוך מרדכי אזרחי שליט"א משתמש במנגינה שלו בקעמפ בקיץ "תורה אנו בנים לך ברית ביננו כרותה כל עוד אנו בנים לך אין אנו בני תמותה. (הניגון נשמע בין היתר בסיפור האיש המנגן של פריד וקיסנר.)
זה השיר עצמו ע"י הרב קוק שליט"אנכתב ע"י is4us1;2316148:אני מחפש את השיר המקורי שהגה"ג ר' ברוך מרדכי אזרחי שליט"א משתמש במנגינה שלו בקעמפ בקיץ "תורה אנו בנים לך ברית ביננו כרותה כל עוד אנו בנים לך אין אנו בני תמותה. (הניגון נשמע בין היתר בסיפור האיש המנגן של פריד וקיסנר.)
תודה אבל התכוונתי למקורי באמת.נכתב ע"י האזרח הפשוט;2316179:בבקשה
נכתב ע"י is4us1;2316184:תודה אבל התכוונתי למקורי באמת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: