לכאורה זה השיר איך האב ליב דיין תורה:2. כל היום היא שיחתי. זה גם שיר עם המון אידיש. "כל היום היא שיחתי מלל באידיש, מה אהבתי תורתך, כל היום היא שיחתי".
לכאורה זה השיר איך האב ליב דיין תורה:2. כל היום היא שיחתי. זה גם שיר עם המון אידיש. "כל היום היא שיחתי מלל באידיש, מה אהבתי תורתך, כל היום היא שיחתי".
יש למישהו את השיר "לא נתאוו החכמים" של מיאמי?
זה? או הניגון השני בהסרטה? (המקפיץ)למישהו יש ניגון מצווה טאנץ של ויז'ניץ?
השני המקפיץזה? או הניגון השני בהסרטה? (המקפיץ)
זה השיר. אבל זה בסגנון לטאי, ועם מילים. השם של השיר - ובכן צדיקיםהשני המקפיץ
יש למישהו??מישהו יכול להעלות שיר ישן וטוב של יהודה דים ועוד אחד (אולי סיני מעודה?),
השיר נקרא 'לעסוק בדברי תורה', והם שרים אותו בדואט - אחד בהגייה ספרדית ואחד
בהגייה אשכנזית, היה מוכר מאוד בזמנו.
תודה רבה.
תודה רבה, אבל לא לזה התכוונתי, זה בכלל "ובכן צדיקים" של ברסלב/קרליבך.זה השיר. אבל זה בסגנון לטאי, ועם מילים. השם של השיר - ובכן צדיקים
אה, נכון, סליחה. זה מאד דומה.... יש לך אולי את השם של השיר?תודה רבה, אבל לא לזה התכוונתי, זה בכלל "ובכן צדיקים" של ברסלב/קרליבך.
אני התכוונתי לניגון שמתחיל בדקה 3:56 ומסתיים ב5:59
לא ממש. אני רק יודע שמנגנים אותו הרבה במצווה טאנץ בכל מיני חסידויותאה, נכון, סליחה. זה מאד דומה.... יש לך אולי את השם של השיר?
זה?השיר "ועננו בורא עולם"
יש למישהו?
של מי השיר? באיזה אלבום?
תודה רבה!
זה? (כנראה שלא) אז של מי בדיוק?אני מחפש את השיר 'ברוך הגבר'
למה לא? בדיוק זה, לא משנה לי איזה זמר.זה? (כנראה שלא) אז של מי בדיוק?
אצלי מופיע באלבום של להקת שלוק רוקמישהו יכול להעלות שיר ישן וטוב של יהודה דים ועוד אחד (אולי סיני מעודה?),
השיר נקרא 'לעסוק בדברי תורה', והם שרים אותו בדואט - אחד בהגייה ספרדית ואחד
בהגייה אשכנזית, היה מוכר מאוד בזמנו.
תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: