?????אני צריך דחוף את השיר "אני ישנה וליבי ער" של ר' מאיר שפירא מלובלין זיע"א בביצוע אביש בראדט. אשמח מאד...
?????אני צריך דחוף את השיר "אני ישנה וליבי ער" של ר' מאיר שפירא מלובלין זיע"א בביצוע אביש בראדט. אשמח מאד...
תודה רבה על אבינו מלכינו וירושלים של זהב, אם אפשר להעלות גם את הסינגלים האחרים שלו, Bring Him Home, וGod Bless America אשמח מאד. תודה רבה מראש.הנה בMP3
את השני אין לי ואני לא מצליחה לראות את הקישור שהעלת לכאןתודה רבה על אבינו מלכינו וירושלים של זהב, אם אפשר להעלות גם את הסינגלים האחרים שלו, Bring Him Home, וGod Bless America אשמח מאד. תודה רבה מראש.
הנה הקישור ליוטיוב, אם אפשר להעלות בMP3, תודה רבה
ממש תודה רבה, זה מה שרציתי בעיקר!!!!!את השני אין לי ואני לא מצליחה לראות את הקישור שהעלת לכאן
בבקשה.יעזור לי מאד אם יעלו לכאן את השיר של אודי אולמן - מה נאוו על ההרים רגלי מבשר...
תודה
יש מנהיג לדור...יש שיר ששרים בחתונות לאחרונה ''יש מנהיג לבירה''
מישהו יכול להעלות את זה ?
אולי זה?יש שיר ששרים בחתונות לאחרונה ''יש מנהיג לבירה''
יש בדיסק "טביעת אצבע" שיר כזה של ליפא שמלצר, אם לזה הכוונה,יש שיר ששרים בחתונות לאחרונה ''יש מנהיג לבירה''
העלו את זה ב"אשכול הסינגלים בקשות ותגובות"יש בדיסק "טביעת אצבע" שיר כזה של ליפא שמלצר, אם לזה הכוונה,
אבל יש על זה זכויות יוצרים
נכתב מחו"ל ביום חולהעלו את זה ב"אשכול הסינגלים בקשות ותגובות"
או גם באשכול הזה.
בבקשהמחפשת את השיר תשליך של עידן עמדי
ואם יש עוד כמה משיריו
אשמח גם (לא זוכרת את שמם)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: