בבקשה.אפשר להעלות את השיר הנני רופא לך של מ.ב.ד.
השיר הנני רופא לך [מקהלת אידיש נחת]..... ווידיאואפשר להעלות את השיר הנני רופא לך של מ.ב.ד.
בבקשה.אפשר את השיר אדרבה של פריד בבקשה בתודה מראש
אשמח שתעלו את השיר של ישי ריבו:
הלב שלי
תודה
תודה!!!
עוד ביצוע מתוך קונצרט אם אשכחך ירושליםאפשר את השיר אדרבה של פריד בבקשה בתודה מראש
אדרבה - אידיש נחת ----- וואקאליאפשר את השיר אדרבה של פריד בבקשה בתודה מראש
זה?מחפשת את המילים לשיר מאוצרות יהודיים "ביום אחד רגוע באמצע השבוע". שיר על תחיית המתים. דחוף.
הכוונה כנראה לזה:יש אשכול באיש לרעהו שנקרא "טקסט של אוצרות יהודים", תחפשו שם. (הייתי מעלה את הקישור לאשכול הזה, אני פשוט לא יודע איך עושים את זה).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: