דונלד טראמפ
משתמש פעיל
אם אפשר להוריד את השיר אחותינו של משפחת ואך
אם אפשר להוריד את השיר אחותינו של משפחת ואך
דיסקים ישנים שעבר זמנם ולא נמכרים בחנויות אפשר?אם משהו יוכל לתת הסבר ברור מה מותר לעלות לפורום ולא יקרא ''הפרת זכויות יוצרים''
ומה לעומת זאת לא יקרא הפרה.
תודה
סינגלים או קליפים המופצים חינם אין בהם בעיה של זכויות יוצרים משא''כ אלבומים שנמכרים בחנויות או באתרים
את האלבומים של פריד אוצרות יהודיים אפשר להשיג ולכן נראה לי שיש כאן הפרה של זכויות יוצריםסינגלים או קליפים המופצים חינם אין בהם בעיה של זכויות יוצרים משא''כ אלבומים שנמכרים בחנויות או באתרים
הופיע בעבר כאן חפש!אני מחפש קליפ של שלום לעמר עם השיר שהשלום שלו ישים עלינו ברכה ושלום וכו'
תודה רבה
הנה בבקשה הזמר שלום למר שר שהשלום שלו של המלחין הגוראי הנודע יעקב תלמוד ז"ל בליווי תזמורתו של מאיר אדלר באירוע יסוד ארגון דורותינו שע"י קהילת בעלזאאני מחפש קליפ של שלום לעמר עם השיר שהשלום שלו ישים עלינו ברכה ושלום וכו'
תודה רבה
"אשרי אדם מפחד תמיד" מדבר על הסיפור של קמצא ובר קמצא, שבסוף בר קמצא שנפגע הביא שור מהקיסר, והוא עשה חתך בשפתים ויש שיטה שבעין, ואצלינו זה פוסל את הבהמה ואצל הגויים זה לא פסול ולא הקריבו כי אחד הכהנים אמר שאסור אפילו שזה קרבן של המלך, אז רצו להרוג את בר קמצא וגם אז הוא צעק שאנשים יאמרו שהפוסל בהמות חייב מיתה וקרה מה שקרה וזה כוונת הפסוק (נא לא להתבלבל) (גיטין פרק 7)הלוואי הייתי יודע אני פשוט נוהג בדרך של אשרי אדם מפחד תמיד אבל אם יש שיר ספציפי זה משהו אחר תבקשו ואני ישתדל להעלות
בבקשה!זה לא השיר הנכון. אשמח לקבל את השיר וכי ידיו.
בבקשה.אפשר את השיר ברכת הבית של ירחמיאל ביגון ופרחי מיאמי
זה?אפשר את השיר נקדש את שמך של ירחמיאל ביגון ופרחי מיאמי
אפשר את השיר מתי תמלוך של חיים בנט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: