אשמח לכמה שירים:
שובה אלינו - יונתן רזאל
שומר אמונים - יונתן רזאל
עוד ישמע - יונתן רזאל
ברוכים - יונתן רזאל
זכרנו - יונתן רזאל
אשמח לכמה שירים:
שובה אלינו - יונתן רזאל
שומר אמונים - יונתן רזאל
עוד ישמע - יונתן רזאל
ברוכים - יונתן רזאל
זכרנו - יונתן רזאל
איזה? פרטיאני מחפשת שירי שבת
במנגינה המוכרת
בטח שיש אבל זה מוגן בזכויות יוצרים, לא?יש דיסק חסידי של ירמיהו דמן ''עתיקא קדישא'' נוסח ושירי שבת.
אני מחפש את זה.
אולי למישהו יש?
תודה
בבקשהשומר אמונים - יונתן רזאל
עוד ישמע - יונתן רזאל
ברוכים - יונתן רזאל
זכרנו - יונתן רזאל
אם משהו יוכל לתת הסבר ברור מה מותר לעלות לפורום ולא יקרא ''הפרת זכויות יוצרים''בטח שיש אבל זה מוגן בזכויות יוצרים, לא?
הלוואי הייתי יודע אני פשוט נוהג בדרך של אשרי אדם מפחד תמיד אבל אם יש שיר ספציפי זה משהו אחר תבקשו ואני ישתדל להעלותאם משהו יוכל לתת הסבר ברור מה מותר לעלות לפורום ולא יקרא ''הפרת זכויות יוצרים''
ומה לעומת זאת לא יקרא הפרה.
תודה
סינגלים או קליפים המופצים חינם אין בהם בעיה של זכויות יוצרים משא''כ אלבומים שנמכרים בחנויות או באתריםאם משהו יוכל לתת הסבר ברור מה מותר לעלות לפורום ולא יקרא ''הפרת זכויות יוצרים''
ומה לעומת זאת לא יקרא הפרה.
תודה
בבקשה.מחפש את השיר תעיתי כשה של הראל טל תודה מראש
יש לי את זה מחודש ,בביצוע של מונה רוזנבלום ואברהם חיים גריןאשמח אם מישהו יעלה את 'לא ברעש ה'' של פרחי מיאמי.
תודה רבה.
אשמח אם מישהו יעלה את 'לא ברעש ה'' של פרחי מיאמי.
תודה רבה.
אפשר בבקשה את "נפשנו חכתה" בנוסח קרליבך?
אשמח לשיר, שובה אלינו - יונתן רזאל
זה היה קובץ קטוע, ערכתי לקובץ תקין ובדיוק בחצי דקה שלא היה קובץ אז נכנסת...תודה. הקובץ לא נמצא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: