בבקשה.האם יש למישהו את השיר תודה לך ה של בני פרידמן תודה
בבקשה.האם יש למישהו את השיר תודה לך ה של בני פרידמן תודה
!'למי יש את השיר 'מלאכי רחמים'? של טייכמאן. תודה רבה
יש פרטים נוספים?ארוכה מארץ מידה - מרדכי בן דוד.
שיר שלא יצא בדיסק.
אין לי עוד פרטים.עוד
יש פרטים נוספים?
אולי עוד מילים מהשיר - אולי יש לשיר שם אחראין לי עוד פרטים.
מצטער קשה לי לשמוע את ישראל ראנדברוך קל עליון מודזיץ המוכר בביצוע חזני ע"י החזנים ישראל רנד קולן שוחט אברמי קירשנבוים ויוסי שוורץ בליווי מקהלת בית הספר לחזנות פתח תקוה תזמורת רשות השידור ירושלים בעיבודו וניצוחו של מאסטרו אלי יפה מדהים
מתוך קונצרט ובאו ציון ברנה לפני שנתיים או שלש
חברה תשמעו עד הסוף זה מדהים
מה יש לך נגדו?מצטער קשה לי לשמוע את ישראל ראנד
למה מהאף ? תראה קול יציב אמיתי כמו....... לא חסרמה יש לך נגדו?
דיי ישראל רנד שר מהאף יכול להיות שיש לך משהו נגדו או שאתה פשוט לא יודע איך נשמע לשיר מהאף ואיך נשמע לשיר מהחזה ומהתהודות הנכונות...למה מהאף ? תראה קול יציב אמיתי כמו....... לא חסר
לא מבין מה אתה רוצה, ישראל הוא מהחזנים שאני הכי נהנה לשמוע יש לו קול מדהיםמצטער קשה לי לשמוע את ישראל ראנד
לכתך אחרי של שטיינמץ יש? תודה
שוב אתם עם האףלא מבין מה אתה רוצה, ישראל הוא מהחזנים שאני הכי נהנה לשמוע יש לו קול מדהים
יש לו אולי משהו מהאף אבל הקול המדהים וההגשה שלו במיוחד לקטעים הפחות כבדים זה משהו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: