גם אני מחפשת לקנות קערה כזוקערה - פלסטיק או נירוסטה - למיקסר בוש כזה (קערה בגודל 6.2 ליטר, לא משנה אם המיקסר הוא של 1000 או 800 וואט, הקערה אותו גודל).
תודה רבה.
צפה בקובץ המצורף 948797
מישהו???אולי , במקרה, יש לכם את המסנן של הקומקום הזה?? או לחילופין מידע היכן ניתן לקנות במחיר הוגן, הוא נקרע פעם אחר פעם והעלות שלו בערך כעלות כל הקומקום...צפה בקובץ המצורף 941209
תגיעו להישגים אם תמצאו קערה כזו גם בשבילנו. תודה
ברפאלי מוכריםגם אני מחפשת לקנות קערה כזו
אשמח אם יש למישהו למכור לי או להגיד היכן ניתן לקנות.
בסוף רחוב עזרא [קרוב ליחזקאל] יש חנות קטנה לתיקון מוצרי חשמל ולחלפים. אני לא זוכרת את השם.חזרתי כדי לעדכן:
בחנות 'המאיר' ברחוב יחזקאל בי-ם (ושמעתי שגם בחנות בריגדה בדוד ילין)
ניתן לרכוש קערה למעבד מזון בראון בעלות סמלית למדי(...) של 150 ש"ח.
למעוניינים אוכל להכניס פרטי יצירת קשר
בהצלחה
קערה - פלסטיק או נירוסטה - למיקסר בוש כזה (קערה בגודל 6.2 ליטר, לא משנה אם המיקסר הוא של 1000 או 800 וואט, הקערה אותו גודל).
תודה רבה.
יש לי קערה ומקצפים של מיקסר בושגם אני מחפשת לקנות קערה כזו
אשמח אם יש למישהו למכור לי או להגיד היכן ניתן לקנות.
יש לי קערה ומקצפים של מיקסר בוש
למסירה
בביתר עילית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: