הכשרויות המקובלות,איזה כשרות אתם צריכים?
תשואה כהלכה וכו'
הכשרויות המקובלות,איזה כשרות אתם צריכים?
תשואה כהלכה מכשירים את זאתהכשרויות המקובלות,
תשואה כהלכה וכו'
האם סנפ ונסאדק לסוגיהם שקונים בברוקר אמריקאי גם אין בעיה של ריבית?מניות חו"ל
בחוברת ש'תשואה כהלכה' הוציאו ובספר 'תקנת הריבית' ('גלאט הון') אין איזכור למניות חו"ל.
באתר 'מכון כת"ר', כתוב להתיר מניות חו"ל. https://www.keter.org.il/
שם כותב הרב שלמה אישון לגבי מניות בחו"ל:
"מותר השקעה במניות בחו"ל. משום שניתן ללכת אחר הרוב שאינן יהודים. אם ידוע לך שמדובר בחברה של יהודים, יש לוודא שאינה מחללת שבת. אך אם אינך יודע - ניתן לצאת מתוך הנחה שהרוב גויים - כנ"ל." סוף ציטוט.
במקום אחר הוא כותב כך להיתר. ומוסיף, יש לזכור לכלול את המניות במכירת חמץ, משום שיתכן שמדובר בחברות המחזיקות בחמץ בפסח.
.
אני מחפשת בכשרות גלאט הוןאיזה כשרות אתם צריכים?
אני מחפשת בכשרות גלאט הון
קרן סל של מדדי השווקים במזרח (סין,יפן)
יש?
תודה מראש!
אין למסלול הזה הכשר.מסלול 7987 בכלל גמל להשקעה הוא כשר??
צפה בקובץ המצורף 1633434
מתוך מדריך הכשרות של בד"ץ העדה החרדית!
כןאשמח לדעת האם קרן מחקה s&p 500 של תכלית מספר
5131198 האם היא כשרה?
יש מחלוקות הלכתיות בין ההכשרים אבל זה לא מחייב שבגלל שיש הכשר אחד אז הכשר אחר לא היה מסכים לתת גם כשרות.בלת''ק האם מה שאין להכשר מסוים הכשר על מוצר מסוים ולהכשר אחר יש הכשר האם זה מחייב שהם חולקים הילכתית
כמדומה שהרבנים מתירים את הקרן של אינווסקו.קראתי את הספר השקעות לעצלנים, וזה דרבן אותי להשקיע במדדים לטווח ארוך דרך תיק מסחר עצמאי, כדי לחסוך עמלות.
אני רוצה להצמד לקרן מחקה s&p 500, עם כשרות, שאוכל לקנות דרך אקסלנס. איזו קרן מחקה קיימת מומלצת עם כשרות? לא הצלחתי למצוא.
ואם יש רשימה מפורטת של קרנות כשרות שניתן לקנות בצורה עצמאית, בכלל אשמח.
@מקצועי בלבד @השקעות R הון תודה רבה.
בלת''ק האם מה שאין להכשר מסוים הכשר על מוצר מסוים ולהכשר אחר יש הכשר האם זה מחייב שהם חולקים הילכתית או שיש מושג שטכנית הם עוד לא שמו הכשר למשל באינפיניטי חסכון לכל ילד הלכה שלתשואה כהלכה היה כמה שנים הכשר ואחרי כמה שנים הצטרפו גלאט הון [זה נפק''מ לי]
יש מחלוקות הלכתיות בין ההכשרים אבל זה לא מחייב שבגלל שיש הכשר אחד אז הכשר אחר לא היה מסכים לתת גם כשרות.
גלאט הון מתירים רק קרנות ישראליותכמדומה שהרבנים מתירים את הקרן של אינווסקו.
כמו"כ יש ל @השקעות R הון טבלה מפורטת של הקרנות הישראליות הכשרות.
כשרות
docs.google.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: