כמה שזה מוזר ספריי WD40 עוזר פלאים! לרסס ולנגב עם ספוג הפלא, בהצלחה! יעיל גם לארונות ולקרמיקות ליד הגז
תודה!!
עשיתי כעצתך, ניקה מושלם
כמה שזה מוזר ספריי WD40 עוזר פלאים! לרסס ולנגב עם ספוג הפלא, בהצלחה! יעיל גם לארונות ולקרמיקות ליד הגז
ספוג הפלא בטבעו מוריד שכבות מהמשטח שאותו משפשפים.שפשפתי שיש בספוג הפלא טבול בפנטסטיק וספריי אקונומיקה ,
ניהיה לי לבן כזה בשיש,
נראה שפשופים.
מוכר התופעה?
מה זה ספריי WD40?כמה שזה מוזר ספריי WD40 עוזר פלאים! לרסס ולנגב עם ספוג הפלא, בהצלחה! יעיל גם לארונות ולקרמיקות ליד הגז
מנסיון - לפזר סודה לשתיה ואז לשפוך על זה מים חמים, ולנגב!איך מורידים כתמי חלודה מרצפת אבן (מרצפות שמו של פעם, עם נקודות כאלו...)?
איך מורידים סיליפוטי (המשחק הכי נוראי שראיתי בחיי..) מבגד???
ניסיתי אוקסיג'ן, חומץ, לא הזיז כלום..
את מתכוונת לסליים, גם אני לא הצלחתי להסיר! מעניין אותי אם בכלל קיימת דרך.
היה כתוב באחד האשכולות לרסס WD40 ולכבסלי הלכו כמה וכמה בגדים בגלל סליים (הג'לי הזה..)
זוועה
והיו כמה בגדים יקרים וחדשים
צריך להסיר את הדבר הזה מהמדפים...
כתוב איפה שהוא שזה כמו מסטיק- צריך להקפיא את הבגש ואז לנסות לגרדהיה כתוב באחד האשכולות לרסס WD40 ולכבס
אני עשיתי פעמיים. לא ירד לגמרי
אחרי הכביסה גירדתי שאריות עם סכין ח"פ
לא מושלם אבל יותר טוב ממה שהיה קודם
K300 על חתיכת טישו ולשפשף את סימני הדבק- הכל יורד!! (ניסיתי על ארונות מטבח)איך מורידים מדבקה שדבוקה על עץ?או על זכוכית?
תמונה?עזרה דחופה!
הורדנו דלת של תנור בילד אין של זנוסי, ולא מצליחים בשום אופן להחזיר.
מישהו יכול לעזור לנו????
איזו הגדרה יפה!פרפקציוניסטים, הם לא בהכרח חולי ניקיון, רק כל דבר שהם עושים הם עושים עד הסוף, ולכן, כשהם מכינים חביתה, הם בהחלט עלולים לשפוך על הכיריים ולהשאיר אותם כך
אבל כשהם מנקים את הכיריים הם לא מרפים עד שהכל בוהק.
אציטון/טינראיך מורידים מדבקה שדבוקה על עץ?או על זכוכית?
אם עושים זאת שנה בשנה זה אוכל את הכפתורתוציאי אותם מהמקום. תרססי היטב בסנט מוריץ ושימי בשקית סגורה למשך שעה לפחות.
אחכ נשאר רק לשטוף בזרם מים. כל הלכלוך יורד בשטיפה (וגם הצבע השחור שמסמן את הכיוון של הכפתור).
זה מוטציה סינית נוראה בלי תרופה...איך מורידים סיליפוטי (המשחק הכי נוראי שראיתי בחיי..) מבגד???
ניסיתי אוקסיג'ן, חומץ, לא הזיז כלום..
אם עושים זאת שנה בשנה זה אוכל את הכפתור
אנחנו עושים עם ספריי חלונות וספוג הפלא יוצא מושלם.
איך מוציאים את הכפתורים בדלונגי?
מלח לימון, להשהות למשך הלילה ובבוקר להורישד את המיםאיך מורידים חלודה בתוך האסלה?????? מה לא ניסיתי???
אני בדירה שכורה. נגעלת מזה נוראות!!!
* השרו את הכתם בחלב חם (לא רותח), רססו על הכתם קצף גילוח,איך מורידים כתם של יין על סריג בצבע ביז'?
ניסיתי בשמש וניסית לשים פיירי ולא עזר..
תודה רבה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: