מעץ תורידי עם שפכטל בזהירות.איך מורידים מדבקה שדבוקה על עץ?או על זכוכית?
מעץ תורידי עם שפכטל בזהירות.איך מורידים מדבקה שדבוקה על עץ?או על זכוכית?
הזכוכית הפנימית נשלפת ללא צורך בפרוקמה עושים עם שומן שנמצא בין 2 הזכוכיות של דלתות התנור (דה-לונגי)? מפחיד אותי הפירוק של הדלת.
איך מורידים מדבקה שדבוקה על עץ?או על זכוכית?
אבנית - תניחי סמטוט סופג בחומץ על האיזור ליממהאני צריכה טיפ להורדת אבנית רצינית באמבטיה
ושיטה קלה(אם יש) להוריד את הסיד שירד קצת על הפנלים
לא מצאתי שמישהי שאלה/כתבה (סליחה אם כן)
כפתורים של תנור דלונגי- איך מנקים??
תודה!
זה לא הורס אותם?תוציאי אותם מהמקום. תרססי היטב בסנט מוריץ ושימי בשקית סגורה למשך שעה לפחות.
אחכ נשאר רק לשטוף בזרם מים. כל הלכלוך יורד בשטיפה (וגם הצבע השחור שמסמן את הכיוון של הכפתור).
זה לא הורס אותם?
(יש לי תנור בצבע נירוסטה)
באיזה צבע הכפתורים?התנור שלי דלונגי לבן. הכפתורים יוצאים חדשים.
התנור שלי שחור וגם הכפתורים, הצבע שלהם ירד בגלל הסנט מוריץ והם ממש לא יפים עכשיו.זה לא הורס אותם?
(יש לי תנור בצבע נירוסטה)
באיזה צבע הכפתורים?
הורסזה לא הורס אותם?
לא יודעת את השם, אבל כשעברנו דירה ביקשתי כחלק מהפרוטוקול שיסירו את כל הליכלוך הזההמרפסת שלי מרוצפת בריצוף קבלן, כנראה הכי זול שהיה
והכתמים פשוט לא יורדים! מה אפשר לעשות?
כתמי הרובה ג"כ לא ירדו, ניסיתי לשפשף אותם עם טינר/אקנומיקה/שפרטל וקרצופים אינספור ולא ירד,
למישהו יש רעיון יעיל?
תודה
הזכוכית הפנימית נשלפת ללא צורך בפרוק
השנה שלפתי את הזכוכית והתנור נראה כמו חדש...
אם תרי אוכל להדריך אותך...
ספריי ג'וקים, ויורד בליטוף..איך מורידים מדבקה שדבוקה על עץ?או על זכוכית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: