אשמח לכל עצה...איך לנקות כתמים על כיור חרסינה
ניסיתי ספוג הפלא ואקונומיקה לא הלך
(לא 00)
רוב הסיכויים שאסור!!יש לכן מושג אם אפשרי לנקות סירי יציקה של פוד אפיל עם סנט מוריץ?
את מתכוונת לסליים, גם אני לא הצלחתי להסיר! מעניין אותי אם בכלל קיימת דרך.איך מורידים סיליפוטי (
לי הלכו כמה וכמה בגדים בגלל סליים (הג'לי הזה..)את מתכוונת לסליים, גם אני לא הצלחתי להסיר! מעניין אותי אם בכלל קיימת דרך.
איך לנקות כתמים על כיור חרסינה
ניסיתי ספוג הפלא ואקונומיקה לא הלך
(לא 00)
לי היו כפתורים עם ציפוי מבריק
וה"סנט מוריץ" הרס אותם - הציפוי ירד
כל שנה מחדש הייתי עוברת עם לק על הכפתורים שיהיה להם ברק
איך מורידים סיליפוטי (המשחק הכי נוראי שראיתי בחיי..) מבגד???
ניסיתי אוקסיג'ן, חומץ, לא הזיז כלום..
סליחה
התכוונתי לצטט את ההודעה של כפתורים בתנור דלונגי
יש ברגים שמחברים את הזכוכית הפנימית, משחררים אותם ומנקים מבפניםאיך משחררים את הזכוכית מהדלת של התנור כדי לנקות מבפנים
תודה! ננסה.@מלכי וולף
@נשיקה
שווה לכן לנסות גאון בניקיון. הוריד לי מעולה כתמי דיו וקשקושים שונים מכסאות עור.
בהצלחה!!
הזכוכית הפנימית מחוברת עם 2 ברגים ובגלל האזהרות באשכול כאן, לא העזתי לפרק. בסוף ניקיתי עם ספוג הקסם את הזכוכית מבחוץ וכל כתמי השומן ירדו. לא היה צורך בפירוק. מאוד מרוצה מהעבודה עם ספוג הקסם, הוא מוריד את כל כתמי השומן בקלות.הזכוכית הפנימית נשלפת ללא צורך בפרוק
השנה שלפתי את הזכוכית והתנור נראה כמו חדש...
אם תרי אוכל להדריך אותך...
אני קניתי שנה שעברה ביש, מסתבר שיש בכל הרשתות הגדולות.תודה! ננסה.
איפה משיגים?
לא ראיתי ברגים שם.... הולכת לחפש שוב.......יש ברגים שמחברים את הזכוכית הפנימית, משחררים אותם ומנקים מבפנים
רק לשים לב שהברגים של התנור העליון שונים משל התחתון (בגודל) אז לא לערבב אותםהזכוכית הפנימית מחוברת עם 2 ברגים ובגלל האזהרות באשכול כאן, לא העזתי לפרק. בסוף ניקיתי עם ספוג הקסם את הזכוכית מבחוץ וכל כתמי השומן ירדו. לא היה צורך בפירוק. מאוד מרוצה מהעבודה עם ספוג הקסם, הוא מוריד את כל כתמי השומן בקלות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: