כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מידע אשכול טיפים לחיי היום יום!!

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
ניקוי מחבת לאחר טיגון עם שמן:

בעוד השמן רותח, אפי' לפני כיבוי האש, לשפוך סבון כלים לתוך המחבת ולהוסיף קצת מים (כוס או שתיים), ואז לכבות האש.
השמן מתפרק מיד, וקלי קלות אח"כ לשטוף את זה!

נ.ב. יש לשים לב להכשר הסבון, כי הוא ממש מתבשל שם.
 

הדסה גולד

משתמש מקצוען
טיפ מהמם (שמעתי מיעל זלץ)
בארונות הילדים לשים סלסלאות.
סלסלה לגרביים, סלסלה ללבנים, סלסלה לגופיות, סלסלה לפיג'מות וכו'.
כשאת מורידה כביסה את זורקת פנימה בלי לבזבז זמן של קיפולים...
(יעל זלץ נותנת את הטיפ גם בסלסלאות של מכנסיים וחולצות , אבל אני אוהבת כן לראות אותם בעיניים יפה..)
אבל למי שאין זמן... בהחלט יכולה גם סלסלאות לחולצות / חצאיות
כשפותחים את הארון זה מסודר ויפה (היום יש סלסלאות יפיפיות בחנויות..) וזמן קיפול הכביסה - מתקצר משמעותית !!!
רק לזרוק לסלסלאות. וחסל...
 

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
חיפשתי ברחבי "פרוג" אחרי אשכול כזה.
ביקשתיו ולא מצאתיו.
אז הנה.
אשכול שמיועד לטיפים שימושיים מנסיון.
כדי שיהיה סדר אז בבקשה לשמור על הכללים הבאים:
-טיפים לחיים היומיומיים, לא טיפים חינוכיים וכד'.
-לתת לכל טיפ כותרת ברורה בתוך ההודעה כדי שיהיה קל למצוא את זה אחר כך.
-לכתוב בקצרה ובתימצות.
-לכתוב כל טיפ בהודעה בפני עצמה.
-אם יש מה להוסיף על הטיפ, לעשות זאת עם ציטוט ולא כהודעה נפרדת לגמרי.
-להפיץ אצל כולם כדי שיהיה כמה שיותר תועלת.
תודה מראש,
וחודש טוב.

קרדיט ל @פלאפונית
קישור לאשכול בנושא
יש שם קובץ עם המונומונמון טיפים חשובים
 

מתענינת.

משתמש מקצוען
טיפ לניקוי בקבוקים:
מיד כשהתינוק גומר לשתות מהבקבוק, לשטוף אותו עם מים, (גם באמצע הלילה, לוקח 10 שניות בדיוק) מקל מאוד על הניקיון אח"כ,
טיפ לניקוי בקבוקים
על המברשת בקבוקים לשים מגבון ולא תאמינו כמה ליכלוכים סוחב איתו המגבון.
זה ממכר!
 

פרידא

משתמש מקצוען
טיפ לניקוי בקבוקים
על המברשת בקבוקים לשים מגבון ולא תאמינו כמה ליכלוכים סוחב איתו המגבון.
זה ממכר!
לא צריך לשים על המברשת!! פשוט שמים מגבון בתוך הבקבוק עם מים ומעט סבון ומשקשקים!!! מדהים!!!!!!
 

kola

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ניקוי מחבת לאחר טיגון עם שמן:

בעוד השמן רותח, אפי' לפני כיבוי האש, לשפוך סבון כלים לתוך המחבת ולהוסיף קצת מים (כוס או שתיים), ואז לכבות האש.
השמן מתפרק מיד, וקלי קלות אח"כ לשטוף את זה!

נ.ב. יש לשים לב להכשר הסבון, כי הוא ממש מתבשל שם.
אני לא פוסק הלכה, אבל לא נראה לי שצריך הכשר, זה לא אוכל כלל
 

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אני לא פוסק הלכה, אבל לא נראה לי שצריך הכשר, זה לא אוכל כלל
גם אני לא פוסק,
אבל אם זה עשוי משומן מהחי למשל,
לא הייתי רוצה את זה מתבשל במחבת של השניצלים שלי.
 
נערך לאחרונה ב:

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
והיית רוצה לרחוץ איתו כלים במים קרים???
מעדיף שלא, לכן אני משתדל שיהא הכשר בכל מקרה, ולא רק מצד פסח.
אבל בבישול זה נבלע בכלי, ויוצא אח"כ באוכל, (למרות שזה נותן טעם לפגם).

באמת כדאי לברר ההלכה בעניין!
 

kola

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איך מבשלים צ'ולנט מוצלח?

לטגן הרבה בצל קצוץ בשמן עד להשחמה [חום חום]. אבל זהירות שלא יישרף!
להוסיף מים. לבשל בהם תפוחי אדמה בגודל הרצוי.
לבשל בנפרד גריסים כשעה וחצי בהרבה מים. להוסיף מים לפי הצורך.
לבשל בנפרד שעועית בהרבה מים [רצוי להשרות לפני כן במים כמה שעות]. אחרי הבישול אם יש מדי הרבה מים צריכים לסנן.
להוסיף את הגריסים והשעועית המבושלים לתפוחי אדמה.
לתבל לפי הטעם במלח, סוכר, אבקת מרק, מעט כמון, מעט פפריקה.
כעת לבשל רק מעט בכדי שלא יישרף, ולהשאיר על מקור חום מאד נמוך עד להגשה.
ניתן להוסיף עוף/בשר וכו'.

כל הזכויות שמורות.
 

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
איך מבשלים צ'ולנט מוצלח?

לתבל לפי הטעם במלח, סוכר, אבקת מרק, מעט כמון, מעט פפריקה.
כעת לבשל רק מעט בכדי שלא יישרף, ולהשאיר על מקור חום מאד נמוך עד להגשה.
הייתי משנה, להרבה פפריקה, ומקור חום לא מידי נמוך שלא יחמיץ, צריך לדאוג שבנגיעה בסיר ירגישו שזה רותח (אבל לא מבעבע), ממש יד סולדת.
 

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
לריח טוב במטבח

שפכו תבלינים לכיור ושטפו עם מים חמים כדי לגרום למטבח שלכם להריח טוב – קינמון הוא האופציה הטובה ביותר!

9-62.jpg
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה