ועוד טיפ מאזור המטבח: קולפת 5-6 בצלים גדולים. מרסקת אותם ב'סלייסר' (לא לדייסה...). ממלאת בכוסות חד"פ, שופכת שמן מלמעלה, אורזת בשקיות ניילון קשורות בגומיה ומקפיאה.
כך לא בוכה בכל פעם שצריכה בצל, לא מתעסקת כל פעם עם קילוף וחיתוך מעצבנים. ואם צריך פחות מתכולת הכוס- הבצל הקפוא נחתך בקלות עם סכין לכל כמות שצריך.
כך לא בוכה בכל פעם שצריכה בצל, לא מתעסקת כל פעם עם קילוף וחיתוך מעצבנים. ואם צריך פחות מתכולת הכוס- הבצל הקפוא נחתך בקלות עם סכין לכל כמות שצריך.