לא חוסך זמן בכלל!!!טיפ: לחסוך זמן להחליף שקית בפח
לפני שמחליפים שקית חדשה לפח שמים עוד שקית רזרבה מתחת לשקית שעכשיו החלפנו כדי שכשנרוקן בפעם הבאה את הפח תהיה שקית זמינה...
את אותו הזמן שלוקח לשים שקית חדשה, יקח להוציא שקית רזרבה
לא חוסך זמן בכלל!!!טיפ: לחסוך זמן להחליף שקית בפח
לפני שמחליפים שקית חדשה לפח שמים עוד שקית רזרבה מתחת לשקית שעכשיו החלפנו כדי שכשנרוקן בפעם הבאה את הפח תהיה שקית זמינה...
למרות שנגמר הקיץ, זו עיצה מאד מועילה.
שנעקצים מיתוש/זבוב או מה שזה לא יהיה, ללחוץ עם הציפורן על העקיצה פעמיים, בצורת X
כך העקיצה תעבור במהירות כלא הייתה[/Q
אצלנו הקיץ עודנו ואיתו היתושים...
בכדי למנוע את העקיצה מראש, ניתן לשים צלחת/כוס עם מעט חומץ, אף יתוש לא מתקרב לזירה!!
שמים כמה 'פרוסות' נייר סופג בתחתית הפחומכאן מגיע הטיפ הבא:
איך שומרים על פח נקי..............................
הזוי!!!מה עושים כדי למהר את זמן הייבוש של הכביסה במייבש?
הטיפ: מכניסים מגבת יבשה למייבש ביחד עם הכביסה הרטובה. פלאי פלאות!
לא עדיף פשוט להשקיע, ואז הבית יהיה באמת חם ומושקע?עוד רעיון ששמעתי לריח טוב במטבח, ריח של בישול והשקעה
לטגן בצל. ריח של בצל מטוגן עושה את העבודה! ונותן הרגשה של בית חם ומושקע
בכלל, תרשו לעצמכם לצחוק מכל שטות שמצחיקה ילדים, זה ברכה לחיים,חמש פעמים ביום תעמדו מול המראה.
ואז בפתאומיות תעשו לעצמכם את הפרצוף הכי מוזר ומשוגע שאתם יכולים.
תישארו כך למשך עשר שניות.
לא תפסיקו לצחוק אחרי זה.
אולי בגלל שאת זורקת שאריות לאוכל.אם כבר מדברים על פח מסריח,
מה הסיבה שהפח שלי מתחיל להריח כ"כ מהר, למרות שאני מנקה אותו עם אקנמוקיה והריח עובר, הוא שב מהר מאוד,
יש לצין שטיטולים אני קושרת בשקית שוק.
עומד מסודר במגירה, ואין בלבול בין ערימות, כלומר, לא ילבישו לי קופסה קטנה על הערימה של הקופסאות הגדולותערימות הפוכות הכוונה עם הפתח כלפי מטה? מה הרווח?
לא צריך קופסא שלימהלסילוק ריחות רעים מחדר.
קחו קופסת גפרורים שלימה,
הדליקו את כל הגפרורים.
הריח של אש הגפרורים יתפזר תוך כמה דקות וייקח אתו את כל הריחות האחרים.
הסודה לשתיה לא בריאה!איך נבשל גרגרי חומוס והם יהיו רכים מאד?
הטיפ: נשרה אותם לפני הבישול יממה שלמה במים עם סודה לשתיה.
הסודה לשתיה משום מה גורמת לגרגרים בבישול להתרכך ומהר יותר.
אפשר גם לבשל עם סודה לשתיה, אבל זה גורם לכל החומוס להיות יותר כהה.
כל כמה זמן הוא מתחיל להריח?אם כבר מדברים על פח מסריח,
מה הסיבה שהפח שלי מתחיל להריח כ"כ מהר, למרות שאני מנקה אותו עם אקנמוקיה והריח עובר, הוא שב מהר מאוד,
יש לצין שטיטולים אני קושרת בשקית שוק.
חשוב לנקות לפחות אחת לשבוע עם אקונומיקהכל כמה זמן הוא מתחיל להריח?
אני שוטפת את הפח מידי שבוע בשטיפה היסודית של הבית,
תוך כדי שאני מנקה עם אקונומיקה את חדר האמבטיה - מכניסה גם את הפחים לאמבטיה, משפשפת אותם עם אקונומיקה, שוטפת ומעבירה למרפסת לייבוש.
זה כמה דקות של עבודה, והפח נקי ונעים כל השבוע.
וגם פיצה, וקולה, וסיגריות, ושעות מול מחשב, והאויר שאנו נושמים ; )הסודה לשתיה לא בריאה!
יש טוענים שעיתון זה דבר המוסיף הבל...לעטוף את הסירים דקה לפני הדלקת נרות בעיתונים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: