תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

S10

משתמש חדש
האם גם בתקופה זו כשאי אפשר להזמין טיסות, ניתן לעלות על טיסה באופן זה, הבעיה זה לא התשלום אלא פשוט אין מקום, האם מצאת פתרון גם לזה.
הפתרון הזה הוא דווקא לזמן הזה שאין מקום והמחיר הוא בונוס מהצד אם יש מקום ההצעה שלי לא מיועדת לזה אני טיפוס שמחליט על נסיעה מהיום להיום ועד היום בשדה תעופה עדיין לא קרה שלא היה לי מקום אני מדגיש מדובר בסגירת הצק אין כ50 -55 דקות לפני ההמראה בדלפק אחראי מספר 77 בבן גוריון ובקנדי הדלפק הקיצוני מימין דלפק אחראי ואני מודע לזה שהרוב לא בנויים לזה ואני מודע לזה שיכול להיות שלא יהיה לי מקום בטיסה

הטייס

משתמש פעיל
מנוי פרימיום

כי אנו עמך

משתמש רשום
הפתרון הזה הוא דווקא לזמן הזה שאין מקום והמחיר הוא בונוס מהצד אם יש מקום ההצעה שלי לא מיועדת לזה אני טיפוס שמחליט על נסיעה מהיום להיום ועד היום בשדה תעופה עדיין לא קרה שלא היה לי מקום אני מדגיש מדובר בסגירת הצק אין כ50 -55 דקות לפני ההמראה בדלפק אחראי מספר 77 בבן גוריון ובקנדי הדלפק הקיצוני מימין דלפק אחראי ואני מודע לזה שהרוב לא בנויים לזה ואני מודע לזה שיכול להיות שלא יהיה לי מקום בטיסה
אתה מדבר על מקומות בתירים או בביזנס?
ומה המחיר ששילמת בתקופה האחרונה?

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
אני חייבת עזרה דחוף מכל מי שמתמצא בעניינים מסוג זה:
אני מעוניינת לרכוש כרטיס טיסה הכי זול שקיים.
היעד: בודפסט, הונגריה. לתאריך: בשלושה חודשים הקרובים לא חשוב מתי. מעוניינת לשהות שם 3 ימים
מי שיש לו ידע בנושא אשמח שיגיד לי מה הצפי לכרטיס הכי זול ומאיפה מומלץ לקנות.
תודה רבה ותבורכו משמיים!!!!

באל על יש בין 280-300, הכי ממולץ בתקופה זו.
יש באלעל גם ב230 בתאריכים מסויימים, דרך אתר המכרזים שלהם

בר אילן

משתמש צעיר
צריכים שאטל ראשון (ירוק) מטרמינל 1 לטרמינל 4.
אחרי הצ'ק אין צריכים שאטל נוסף לטרמינל 4s.
אם הזמן קצר עדיף לקחת מונית במקום השאטל הראשון.
מצ"ב מפת שדה התעופה.
נמל-התעופה-מדריד-מפה.jpg

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה

אישה כשרה

משתמש צעיר
אייר חיפה פרסמו לפני תקופה על טיסות מתל אביב לאילת ב119 ש''ח,
כעת אין אפציה כזו, יש מידע מה נסגר עם החברה הזאת?
וכן איך אפשר להשיג טיסות זולות לאילת בכללי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה