למיטב ידיעתי, תינוק זה משהו כמו 10 - 20 אחוז ממבוגר.שאלה
האם יש סיכוי למצא טיסה הלו"ש לניו יורק, בשבועיים הקרובים
במחיר שפוי? [פחות מ900$]
וכן האם תינוק זה מחיר גבוה או רק 10-20 אחוז ממבוגר?
תודה רבה
אבל צריך לשאול את המומחים.
למיטב ידיעתי, תינוק זה משהו כמו 10 - 20 אחוז ממבוגר.שאלה
האם יש סיכוי למצא טיסה הלו"ש לניו יורק, בשבועיים הקרובים
במחיר שפוי? [פחות מ900$]
וכן האם תינוק זה מחיר גבוה או רק 10-20 אחוז ממבוגר?
תודה רבה
לבראסלס יש 46 מטוסים
(כמו אל-על)
ואני לתומי חשבתי שאני לא מכירה אותה כי היא סתם חברה קטנה של צ'ארטר.....אין כמו לרצות לדעת ולהרחיב אופקים ולא להישאר בבורות...
בראסלס איירליינס היא חברת התעופה הלאומית של בלגיה (כמו אל-על אצלינו). היא היום חלק מתאגיד לופטהנזה הגרמנית שהיא אחת מחברות התעופה הגדולות בעולם, וכוללת בין היתר את סוויס השוייצרית ואוסטריאן.
לבראסלס יש 46 מטוסים והיא מפעילה טיסות ל124 יעדים ברחבי העולם.
היחיד שבאמת יודע לא מגלה לנו,אז איך תכלס אני יכולה לדעת מה הצפי והאם שווה לחכות לו?
לי ריינאר אמרו עד שבועיים במה זה תלוי עד מתי מאשרים?וויז אייר נותנים עד 30 יום קדימה, רשמית הם דיברו על החזרת עלויות טיסה בחברה חילופית אבל בפועל זה לא קרה.
ריינאייר נותנים לך לבחור כל טיסה אחרת לאותו יעד שנמצאת בלוח הטיסות שלהם, עד מוצאי שמחת תורה הבעל"ט, אבל בפועל כשתרצה לבחור טיסה קייצית יקרה לא יאשרו לך אותה. בדרך כלל.
כך דווח בפלטפורמה הייעודית.לי ריינאר אמרו עד שבועיים במה זה תלוי עד מתי מאשרים?
וגם איך נודע לך מהמדיניות הנל כי לי לא שלחו מייל כזה.
הזמנתי לינואר וביטלולי ריינאר אמרו עד שבועיים במה זה תלוי עד מתי מאשרים?
וגם איך נודע לך מהמדיניות הנל כי לי לא שלחו מייל כזה.
הוא אשר שאלתי למה לי לא נתנו?והאם עכשיו זה כן שווה להזמין?(כדי שיתנו החזר)הזמנתי לינואר וביטלו
ונתנו לי לבחור טיסה לכל זמן ויעד
שיניתי ליולי
אם אתה אופטימי ורוצה זולטיסה לפריז ב5 למרץ חזור ב 10 במרץ
איך אני מזמין ומאיפה
ומה ההמלצה שלכם
מישהוהיי אני מסתבך עם הטופס לבקשת החזר מריינאר
מישהו יכול לעזור ?
אם רכשת בריינאיר התהליך מאוד פשוטמישהו
מבצעי ריינאר עד 12 בלילה !
Flash sale
Book direct at the official Ryanair.com website to guarantee that you get the best prices on Ryanair's cheap flights.www.ryanair.com
למה סיכון??האם כדאי לנצל את המחירים להזמנת טיסה לפברואר? או שזה סיכון גבוה?!
בדך כלל הם מודיעים חודש מראש בינתיים לא הודיעו כלום על פברואר מקווה שלא יבטלוכי לקחת חופש מהעבודה, לתכנן חופשה... זה בנוי על הרבה דברים, לא רק על הטיסה ספציפית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: