כמעט ואין טיסותיש אפשרות לקנות כרטיסים להיום ?
איןוויז אייר היום לא עשתה טיסות.
ריינאייר כן.
מחר?
מחפשת טיסה ללונדון מה 14-11 / 21-11
אשמח לקבל קישור.
כמובן לא באל על שמאד יקר.
כמה כרטיסים?ייתכן שיש לי מישהו שירצה למכור כרטיסים לטיסה היוצאת מחר לוינה, טיסה שלא בוטלה
הכל נחטףכמה כרטיסים?
אין אפשרותמישהו יודע האם אפשרי / מסובך / יקר לשנות שמות של נוסעים באלעל?
עדכון דיברתי עם אלעל (שעתיים בטלפון עד שענו...) ובגלל שזה לצורך מיוחד נתנו לי לשמור מקום בטיסה שרציתי ולבטל את הקודםאין אפשרות
תודה לעוזרים למרות השאלות הרבותעדכון דיברתי עם אלעל (שעתיים בטלפון עד שענו...) ובגלל שזה לצורך מיוחד נתנו לי לשמור מקום בטיסה שרציתי ולבטל את הקודם
ניסיתי לבטל את הטיסה הקימת עברתי את כל התהליך ולא קיבלתי אישור למייל, זה לוקח זמן או שאמור לקרות מייד? ניסיתי להכנס שוב לפרטי הטיסה לא כתוב כלום על ביטול
בוויז אייר מבטלים כל ערב את הטיסות שלמחרתהזמנתי טיסה בכיוון אחד ברינאייר לשבוע הבא
והטיסה לא התבטלה
רציתי לשאול מתי היא אמורה להתבטל ?
כי בינתיים אני יכול רק לשנות תאריכים בעמלה
ואני רוצה החזר כספי או הקפאה הכסף
מישהו יודע לגבי רינאייר ?בוויז אייר מבטלים כל ערב את הטיסות שלמחרת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: