גבאי (אוהלי צדיקים) ועוד.מקומות לינה? אוכל?
חשבתי ככה,לא ידוע לי
ללא אשראי משלמים במזומן.וביטוח פרימיום שזה הכול בכול מכול ללא הפקדה וללא אשראי
תנסה ותעדכן מה היה.פשוט אין לי מושג.חשבתי ככה,
באבריקס יש לך ביטוח רגיל
ביטוח מלא לא כולל כמה דברים
ביטוח מלא מקיף שזה כולל הכול חוץ ממעבר למדינות ללא אישור ואיבוד מפתח ועוד כמה דובדבנים
וביטוח פרימיום שזה הכול בכול מכול ללא הפקדה וללא אשראי וכולל הכול חוץ מאיבוד מפתח (אגב, אני עשיתי את זה.)
במידה ואני עובר לאוקראינה עם ביטוח כזה, מה יקרה?
(חוץ מזה שכמובן האיתוראן שלהם יצפצף מיד, נו אז מה שיקפצו..)
אני כבר מתכנן פשוט את הכ"ה תשרי בבארדיטשוב....תנסה ותעדכן מה היה.פשוט אין לי מושג.
אם עבר בשלום - אני אחריך.
לפני שהיתה מלחמה הספקנו את היארצייט בפרשבורג ובברדיטשוב באותו היום. עד כ"ה תשרי הכל יכול להיות.אני כבר מתכנן פשוט את הכ"ה תשרי בבארדיטשוב....
אבל אני לא אעשה זאת פשוט בגלל שזה אוסטריה אני רוצה נחיתה בקרקוב
תנסו להתכתב עם קיוי דרך ההודעות באתר. אני תקשרתי איתם כך . שילמתי יקר על כרטיסים שקניתי ממישהו והייתי צריכה שינוי שםבקשת עזרה
לפני כמה חדשים קנינו 5 אנשים בנפרד (דהיינו לא כל אחד ידע מהשני, אנחנו מאותו קהילה אז אח"כ התברר לנו אחד מהשני) כרטיס טיסה הלוך ושוב לחודש פרבואר מהאתר של קייאק שהעביר אותנו לאתר של קיוי
למעשה התברר שהכרטיסים נקנו לחודש מרץ
בהתחלה כל אחד חשב שבטעות הוא הזמין לתאריך לא נכון (אותם ימים אך חודש אחד קדימה)
אח"כ כשהתברר שזה קרה ל-5 אנשים הבנו שכנראה הטעות לא היתה שלנו
ועוד הוכחה לכך זה שהמחירים היו מאוד זולים יחסית לאותו ימים , אז כל אחד בדק מלא פעמים לוודא שזה אכן התאריכים שהיינו צריכים
פניתי לקייאק והם העבירו אותנו לקיוי
קיוי טענו והם שלחו צילום מסך שמהרגע שזה נחת באתר שלהם זה הופיע על חודש מרץ וחוץ מזה הם טענו שלפני שגומרים את ההזמנה מופיעים התאריכים והיה לנו לבדוק את זה, הם הסכימו לפצות כל אחד ב-20 יורו
השאלה מה אני יכול לעשות הלאה עם קיוי דהיינו אם יש איפוא להתלונן אולי ברשות להגנת הצרכן או משהו דומה
בתודה מראש לכל עזרה או בדל של מידע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: