תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

חיה איטה

משתמש מקצוען
@צ'ייסר, או כל מי שמבין הבנת הנקרא
לפי המידע באתר טיסות סודיות על איטליה, מי שמחוסן ב3 חיסונים אינו נדרש לבדיקה כלל (החל מ01.03)?
מה הם בודקים באיטליה עצמה?

1645989984513.png

צ'ייסר

משתמש מקצוען
@צ'ייסר, או כל מי שמבין הבנת הנקרא
לפי המידע באתר טיסות סודיות על איטליה, מי שמחוסן ב3 חיסונים אינו נדרש לבדיקה כלל (החל מ01.03)?
מה הם בודקים באיטליה עצמה?

צפה בקובץ המצורף 1074377

בנחיתה באיטליה לא צריך בדיקה
אבל אם תשהי באיטליה יותר מ72 שעות תצטרכי לעשות שם בדיקה לפני הטיסה חזור.

תצתצ

משתמש מקצוען
שלום,
אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה לעשות במקרה הבא:
הזמנתי טיסות הלוך וחזור דרך אתר KIWI והוספתי כבודת יד נוספת כמו בקובץ המצ"ב להלוך ושוב של חברת רינייר.
אח"כ הם הקדימו לנו את הטיסה חזור ולכן שינינו ליום שרצינו בשעה אחרת, בטיסה חזור של חברת וויזיר.
הבעיה שעקב השנוי הם הורידו לנו את כבודת היד הנוספת והמחיר נשאר כבתחילה.
התכתבנו עם שירות הלקוחות של KIWI והם רוצים שנוסיף תשלום נוסף על כבודת היד.
מה ניתן לעשות במקרה כזה?
ומה כולל בעצם פריט אישי קטן בסיסי, והאם מקפידים על הגודל?
תודה רבה.
מקפיצה שוב,
תודה רבה

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    1.PNG
    KB 27 · צפיות: 43

מאיר ומלי

משתמש מקצוען
מענין אותי לשמוע האם יש כאלו שחושבים
שיש סיכון כלשהוא בנסיעה למדינות אירופה שאינן סמוכות לאוקראינה?

חיים של תורה

משתמש מקצוען
הזמנתי טיסה מבודפשט לתל אביב ב07/04 (חמישי אחה"צ) ודחו לי אותה לשישי בבוקר (המראה ב8), מה עושים??? סיכון לנחות ב12? (שעון קיץ)
דבר ראשון לא להיבהל, משום מה Ryanair ביטלו את כל הטיסות שלהם מתל אביב לבודפשט ומבודפשט לתל אביב שיוצאות ביום חמישי החל מתחילת אפריל וכלה בתחילת אוקטובר.
צריך לדעת שבעקרון בטיסה שיוצאת על הבוקר אין איחורים כלל, ולכן מניסיון אין מה לדאוג בנושא, אלא אם כן לחוץ לך לחזור הביתה ביום שישי אחר הצהריים.

חיננית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הזמנתי היום טיסה של ריינאייר ושל וויזאייר וגיליתי ששבת בקרסטיר עולה הון עתק!!!!!!!
ע''כ אין לי ברירה אלא לבטל את הטיסה, האם אפשרי? או שיש פתרון אחר לשהות בשבת כמו מלון או משהו באזור
אשמל לתשובות מיודעי דבר כמו @צ'ייסר ושות'

חיים של תורה

משתמש מקצוען
הזמנתי היום טיסה של ריינאייר ושל וויזאייר וגיליתי ששבת בקרסטיר עולה הון עתק!!!!!!!
ע''כ אין לי ברירה אלא לבטל את הטיסה, האם אפשרי? או שיש פתרון אחר לשהות בשבת כמו מלון או משהו באזור
אשמל לתשובות מיודעי דבר כמו @צ'ייסר ושות'
לבטל בחברות האלו אי אפשר, כי הם לא מחזירים כלום, אבל יש פתרון פשוט לשהות בשבת בבודפשט ולאכול במסעדת כרמל (הכשר מצויין), יצא לך הרבה יותר זול, אני מצרף כאן קישור עם כל המידע המעודכן.

חנהלי

משתמש פעיל
אני מוצאת טיסה זולה, 150-200 ש"ח.
ואז המזודה מקפיצה לי ל 500.

האם יש דבר כזה לטוס ב 200 ש"ח כולל מזודה?

לא משנה לי היעד, וגם לא תאריך, מחפשת לטוס ךנופש לילה אחד איפושהוא בחודש הקרוב (עד רח ניסן)

צ'ייסר

משתמש מקצוען
אני מוצאת טיסה זולה, 150-200 ש"ח.
ואז המזודה מקפיצה לי ל 500.

האם יש דבר כזה לטוס ב 200 ש"ח כולל מזודה?

לא משנה לי היעד, וגם לא תאריך, מחפשת לטוס ךנופש לילה אחד איפושהוא בחודש הקרוב (עד רח ניסן)
במחיר כזה לא מצוי בכלל.
בKIWI את יכולה להזין כבר בחיפוש - כולל מזוודה
ולבדוק מה הכי זול.

ESTI אסתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אשמח לעזרת המקצועיים כאן..
מחפשת טיסה בין התאריכים 12/13/14.04 למונטריאול בקנדה
וחזור בין התאריכים 28.04 ל- 01.05
ל 9 אנשים... + 5/6 מזוודות
תודה רבה!!

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אשמח לתשובות מיודעי דבר כמו @צ'ייסר ושות'
בריינאייר יש אפשרות של שינוי שם בתווך הקצר בחינם ולאחמ"כ בתשלום

ESTI אסתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לדעתי לטיסה כזו
כדאי לקחת סוכן נסיעות .
מה הסיבה שסוכן נסיעות יכול לעזור יותר?
כמו כן , אני רוצה לדעת כוון של המחירים הכי זולים שאפשר, במידה וזה יהיה סופי אז אולי נפנה באמת לסוכן.

חיננית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אבל יש פתרון פשוט לשהות בשבת בבודפשט ולאכול במסעדת כרמל (הכשר מצויין), יצא לך הרבה יותר זול, אני מצרף כאן קישור עם כל המידע המעודכן.
תודה. אבל אין מה לחפש בבודפשט בשבת.
מעונינים בקרסטיר דווקא. וזה הזוי שמקום שמכונה הכנסת אורחים ונקרא ע''ש מכניס אורחים גדול כ''כ, לוקח סכום מפולפל על אירוח ומנצל את העובדה שאין הרבה ברירות... פשוט מקומם!!!!!!
(זהו עסק לכל דבר ואל תקראו לזה הכנסת אורחים ותרומות וכולי....)

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מעונינים בקרסטיר דווקא. וזה הזוי שמקום שמכונה הכנסת אורחים ונקרא ע''ש מכניס אורחים גדול כ''כ, לוקח סכום מפולפל על אירוח ומנצל את העובדה שאין הרבה ברירות... פשוט מקומם!!!!!!
אנחנו שילמנו 300 דולר לזוג לשבת עד יום ראשון בלילה בהכנסות אורחים למעלה רמה של בית מלון

חיים של תורה

משתמש מקצוען
דבר ראשון אני ממש ממש לא מסכים איתך, נראה לי שבעידן של היום שכחנו מה זה הכנסת אורחים.
כמו שאת מבינה שגם אם את מארחת זוג לשבת (בדרך כלל קרוב משפחה מדרגה ראשונה, שיש מקום גדול להסתפק אם זה בכלל נכלל במצווה של הכנסת אורחים (חוץ מכמובן מצות חסד), אבל נניח זוג רגיל) זה עדיין לא אומר שאת צריכה לדאוג להם לאוכל לכל השבוע, כך בדיוק אנחנו צריכים להסתכל על על ההכנסות אורחים האלו למיניהם, הם לא חייבים לך (ולאף אחד) כלום!, כל המטרה של הצדיק היה שמי שמגיע אליו לברכה שיהיה לו גם מה לאכול, ואת זה הם מקיימים להפליא מעל ומעבר, כל מי שמגיע שם להתפלל על קברו מקבל ארוחה הגונה בחינם וללא שום תמורה באיכות שלא מביישת מסעדה טובה, רק מה, את רוצה לנסוע לשבת לנופש ואת רוצה שהם יממנו לך את העלויות!!!
וזה מה שקורה בכל הכנסת אורחים ברחבי אירופה, מי שמגיע באמצע שבוע להתפלל אז מקבל אוכל בחינם, אבל מי שמגיע לשבת ורוצה נטו נופש (כי הרי אסור ללכת לקברים בשבת, וגם סתם ככה לבקש בקשות בשבת זה לא פשוט..) אז שישלם כמו בנופש (והשירות והאיכות שלהם באמת שווה את המחיר...).

ולגופו של ענין אני חושב (במחילה מכבודך) שאת לא מכירה לא את קרעסטיר ולא את בודפשט, קרעסטיר זה אומנם עיירה ציורית יפה אבל אין שם שום דבר חוץ מההכנסת אורחים, ובשביל השקט לבד שווה לנסוע למקומות הרבה יותר יפים, לעומת זאת בודפשט היא עיר מליאה אטרקציות תיירותיות (גם לשבת), ורובם ככולם נמצאים במרחק הליכה מהבית כנסת והמלונות המומלצים שצירפתי לך.

חיים של תורה

משתמש מקצוען
מה הסיבה שסוכן נסיעות יכול לעזור יותר?
כמו כן , אני רוצה לדעת כוון של המחירים הכי זולים שאפשר, במידה וזה יהיה סופי אז אולי נפנה באמת לסוכן.
שתי סיבות:
1. כי סוכן נסיעות יכול לקבל חצי מחיר ממה שאת רואה באינטרנט.
2. כי אם משהו מתפקשש בין ההזמנה לנסיעה (ובמשפחה גדולה זה יכול לקרות הרבה...) אז תצטרכו לעבור הרבה כאב ראש כדי לשנות/להחליף/לבטל את ההזמנה (ובאל על אפילו אין מענה אנושי), וסוכן נסיעות יחסוך לכם את כל זה.
רק לא לשכוח שהסוכן נסיעות גם צריך להרויח ולכן הוא יקח עמלה מסוימת על הטיסה הזאת, אבל עדיין זה יצא לך יותר זול ונוח מלעשות את זה לבד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה