@צ'ייסר, או כל מי שמבין הבנת הנקרא
לפי המידע באתר טיסות סודיות על איטליה, מי שמחוסן ב3 חיסונים אינו נדרש לבדיקה כלל (החל מ01.03)?
מה הם בודקים באיטליה עצמה?
צפה בקובץ המצורף 1074377
מקפיצה שוב,שלום,
אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה לעשות במקרה הבא:
הזמנתי טיסות הלוך וחזור דרך אתר KIWI והוספתי כבודת יד נוספת כמו בקובץ המצ"ב להלוך ושוב של חברת רינייר.
אח"כ הם הקדימו לנו את הטיסה חזור ולכן שינינו ליום שרצינו בשעה אחרת, בטיסה חזור של חברת וויזיר.
הבעיה שעקב השנוי הם הורידו לנו את כבודת היד הנוספת והמחיר נשאר כבתחילה.
התכתבנו עם שירות הלקוחות של KIWI והם רוצים שנוסיף תשלום נוסף על כבודת היד.
מה ניתן לעשות במקרה כזה?
ומה כולל בעצם פריט אישי קטן בסיסי, והאם מקפידים על הגודל?
תודה רבה.
דבר ראשון לא להיבהל, משום מה Ryanair ביטלו את כל הטיסות שלהם מתל אביב לבודפשט ומבודפשט לתל אביב שיוצאות ביום חמישי החל מתחילת אפריל וכלה בתחילת אוקטובר.הזמנתי טיסה מבודפשט לתל אביב ב07/04 (חמישי אחה"צ) ודחו לי אותה לשישי בבוקר (המראה ב8), מה עושים??? סיכון לנחות ב12? (שעון קיץ)
לבטל בחברות האלו אי אפשר, כי הם לא מחזירים כלום, אבל יש פתרון פשוט לשהות בשבת בבודפשט ולאכול במסעדת כרמל (הכשר מצויין), יצא לך הרבה יותר זול, אני מצרף כאן קישור עם כל המידע המעודכן.הזמנתי היום טיסה של ריינאייר ושל וויזאייר וגיליתי ששבת בקרסטיר עולה הון עתק!!!!!!!
ע''כ אין לי ברירה אלא לבטל את הטיסה, האם אפשרי? או שיש פתרון אחר לשהות בשבת כמו מלון או משהו באזור
אשמל לתשובות מיודעי דבר כמו @צ'ייסר ושות'
במחיר כזה לא מצוי בכלל.אני מוצאת טיסה זולה, 150-200 ש"ח.
ואז המזודה מקפיצה לי ל 500.
האם יש דבר כזה לטוס ב 200 ש"ח כולל מזודה?
לא משנה לי היעד, וגם לא תאריך, מחפשת לטוס ךנופש לילה אחד איפושהוא בחודש הקרוב (עד רח ניסן)
בריינאייר יש אפשרות של שינוי שם בתווך הקצר בחינם ולאחמ"כ בתשלוםהזמנתי היום טיסה של ריינאייר ושל וויזאייר וגיליתי ששבת בקרסטיר עולה הון עתק!!!!!!!
ע''כ אין לי ברירה אלא לבטל את הטיסה, האם אפשרי? או שיש פתרון אחר לשהות בשבת כמו מלון או משהו באזור
אשמח לתשובות מיודעי דבר כמו @צ'ייסר ושות'
לדעתי לטיסה כזואשמח לעזרת המקצועיים כאן..
מחפשת טיסה בין התאריכים 12/13/14.04 למונטריאול בקנדה
וחזור בין התאריכים 28.04 ל- 01.05
ל 9 אנשים... + 5/6 מזוודות
תודה רבה!!
מה הסיבה שסוכן נסיעות יכול לעזור יותר?לדעתי לטיסה כזו
כדאי לקחת סוכן נסיעות .
הכיוון הואמה הסיבה שסוכן נסיעות יכול לעזור יותר?
כמו כן , אני רוצה לדעת כוון של המחירים הכי זולים שאפשר, במידה וזה יהיה סופי אז אולי נפנה באמת לסוכן.
תודה. אבל אין מה לחפש בבודפשט בשבת.אבל יש פתרון פשוט לשהות בשבת בבודפשט ולאכול במסעדת כרמל (הכשר מצויין), יצא לך הרבה יותר זול, אני מצרף כאן קישור עם כל המידע המעודכן.
אנחנו שילמנו 300 דולר לזוג לשבת עד יום ראשון בלילה בהכנסות אורחים למעלה רמה של בית מלוןתודה. אבל אין מה לחפש בבודפשט בשבת.
מעונינים בקרסטיר דווקא. וזה הזוי שמקום שמכונה הכנסת אורחים ונקרא ע''ש מכניס אורחים גדול כ''כ, לוקח סכום מפולפל על אירוח ומנצל את העובדה שאין הרבה ברירות... פשוט מקומם!!!!!!
(זהו עסק לכל דבר ואל תקראו לזה הכנסת אורחים ותרומות וכולי....)
כעת המחיר הוא 500$ לזוג. ככל שהדרישה עולה- המחיר עולה! ויש כנראה ביקוש לשבת הזו.אנחנו שילמנו 300 דולר לזוג לשבת עד יום ראשון בלילה בהכנסות אורחים למעלה רמה של בית מלון
דבר ראשון אני ממש ממש לא מסכים איתך, נראה לי שבעידן של היום שכחנו מה זה הכנסת אורחים.תודה. אבל אין מה לחפש בבודפשט בשבת.
מעונינים בקרסטיר דווקא. וזה הזוי שמקום שמכונה הכנסת אורחים ונקרא ע''ש מכניס אורחים גדול כ''כ, לוקח סכום מפולפל על אירוח ומנצל את העובדה שאין הרבה ברירות... פשוט מקומם!!!!!!
(זהו עסק לכל דבר ואל תקראו לזה הכנסת אורחים ותרומות וכולי....)
שתי סיבות:מה הסיבה שסוכן נסיעות יכול לעזור יותר?
כמו כן , אני רוצה לדעת כוון של המחירים הכי זולים שאפשר, במידה וזה יהיה סופי אז אולי נפנה באמת לסוכן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: