תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

קלופ

משתמש מקצוען
שתי סיבות:
1. כי סוכן נסיעות יכול לקבל חצי מחיר ממה שאת רואה באינטרנט.
2. כי אם משהו מתפקשש בין ההזמנה לנסיעה (ובמשפחה גדולה זה יכול לקרות הרבה...) אז תצטרכו לעבור הרבה כאב ראש כדי לשנות/להחליף/לבטל את ההזמנה (ובאל על אפילו אין מענה אנושי), וסוכן נסיעות יחסוך לכם את כל זה.
רק לא לשכוח שהסוכן נסיעות גם צריך להרויח ולכן הוא יקח עמלה מסוימת על הטיסה הזאת, אבל עדיין זה יצא לך יותר זול ונוח מלעשות את זה לבד.
לא מדויק,באלעל אפשר לבטל בקליק ולקבל שובר למייל למחזיקי כרטיס קלאסיק.
להגיד שסוכן ימכור לי בחצי מחיר טיסת אלעל סדירה - מאוד יומרני!
אדרבה,אשמח לדוגמאות עכשוית קונקרטיות.

חיים של תורה

משתמש מקצוען
לא מדויק,באלעל אפשר לבטל בקליק ולקבל שובר למייל למחזיקי כרטיס קלאסיק.
להגיד שסוכן ימכור לי בחצי מחיר טיסת אלעל סדירה - מאוד יומרני!
אדרבה,אשמח לדוגמאות עכשוית קונקרטיות.
לבטל באל-על זה באמת לא כל כך מסובך, אבל כל זה כשרוצים לבטל את כל הכרטיס, אבל לא במקרה שלנו שלפי מה שכתבתי יכול להיות שרק אחד לא יוכל לנסוע/צריך לנסוע יותר מאוחר, שאז אי אפשר לעשות זאת באינטרנט אלא רק דרך שירות לקוחות (Whatsapp) וזה כאב ראש לא קטן.

ולגבי הסוכן אשמח להפתיע אותך (מניסיון רב!), אבל כשקונים כמות כרטיסים ולא רק כרטיס זוגי אז הסוכן יכול לקבל עד 50% יותר זול.

T5

משתמש פעיל
איפה אני יכול למצוא אתר אמין
להזמנת טיסה לקנדה
ושהמחיר לא ישתנה בין המופיע בחיפוש לבין המחירון בפועל

חיים של תורה

משתמש מקצוען
איפה אני יכול למצוא אתר אמין
להזמנת טיסה לקנדה
ושהמחיר לא ישתנה בין המופיע בחיפוש לבין המחירון בפועל
אני לא יודע איפה חיפשת עד עכשיו אבל האתר הכי אמין וטוב הוא skyscanner, מצורף קישור https://www.skyscanner.co.il/.

לגבי מה שטענת על שינוי המחירים בעת ההזמנה, צריך לדעת (וזה כלל ראשון בחיפוש טיסות) שלכל אתר שמוכר כרטיסי טיסה (סוכנות נסיעות בלע"ז) יש את הצורה שלו איך להרויח כסף, ולכן כל אתר מתמחר את הטיסות בצורה אחרת, כך שיכול להיות שיש אתר שתמצא שם שהוא מאוד זול בטיסה מסוימת ומאידך מאוד יקר בטיסה אחרת, ויכול גם להיות שבעת החיפוש במנוע חיפוש תראה את הטיסה במחיר מסוים ואחרי שתכניס את הפרטים אתר פתאום תראה שהמחיר קפץ להרבה יותר, וזה מכיוון שגם בעת ההזמנה יש דברים שמקפיץ את המחיר כגון סוג כרטיס אשראי וכדו', ולכן למי שלא מומחה בהזמנת טיסות העצה היא שתמיד יעשה את החיפוש במנוע חיפוש שצויין לעיל, אבל את ההזמנה בפועל שיעשה רק דרך אתר ישראלי (מתוך האופציות שמופיעות בתוצאה), ששם הדברים יותר ברורים (עברית), וגם אין עמלת כרטיס אשראי, וחלים עליו חוקי ההגנה לצרכן הישראלים, רק מה שאם צריך לבטל או לשנות את הטיסה אז זה כבר הרבה יותר מסובך אם מזמינים דרך סוכנות נסיעות (לא סוכן נסיעות!) מאשר אם מזמינים באתר של חברת התעופה.
ובעקרון תמיד הכי טוב (ושוב רק אם מבינים את השפה ויודעים מה עושים!) להזמין דרך האתר של החברת תעופה ולא דרך סוכנויות זרות וק"ו בטיסות של חברות לאו קוסט.

חיננית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
דבר ראשון אני ממש ממש לא מסכים איתך, נראה לי שבעידן של היום שכחנו מה זה הכנסת אורחים.
כמו שאת מבינה שגם אם את מארחת זוג לשבת (בדרך כלל קרוב משפחה מדרגה ראשונה, שיש מקום גדול להסתפק אם זה בכלל נכלל במצווה של הכנסת אורחים (חוץ מכמובן מצות חסד), אבל נניח זוג רגיל) זה עדיין לא אומר שאת צריכה לדאוג להם לאוכל לכל השבוע, כך בדיוק אנחנו צריכים להסתכל על על ההכנסות אורחים האלו למיניהם, הם לא חייבים לך (ולאף אחד) כלום!, כל המטרה של הצדיק היה שמי שמגיע אליו לברכה שיהיה לו גם מה לאכול, ואת זה הם מקיימים להפליא מעל ומעבר, כל מי שמגיע שם להתפלל על קברו מקבל ארוחה הגונה בחינם וללא שום תמורה באיכות שלא מביישת מסעדה טובה, רק מה, את רוצה לנסוע לשבת לנופש ואת רוצה שהם יממנו לך את העלויות!!!
וזה מה שקורה בכל הכנסת אורחים ברחבי אירופה, מי שמגיע באמצע שבוע להתפלל אז מקבל אוכל בחינם, אבל מי שמגיע לשבת ורוצה נטו נופש (כי הרי אסור ללכת לקברים בשבת, וגם סתם ככה לבקש בקשות בשבת זה לא פשוט..) אז שישלם כמו בנופש (והשירות והאיכות שלהם באמת שווה את המחיר...).
אין ספק שמקיימים מצוות הכנסת אורחים
אך עדיין -יש באירוח קטע של ניצול. והמשך הדיון מיותר.
ולגופו של ענין אני חושב (במחילה מכבודך) שאת לא מכירה לא את קרעסטיר ולא את בודפשט, קרעסטיר זה אומנם עיירה ציורית יפה אבל אין שם שום דבר חוץ מההכנסת אורחים, ובשביל השקט לבד שווה לנסוע למקומות הרבה יותר יפים, לעומת זאת בודפשט היא עיר מליאה אטרקציות תיירותיות (גם לשבת), ורובם ככולם נמצאים במרחק הליכה מהבית כנסת והמלונות המומלצים שצירפתי לך.
אני מאמינה שזה אינדווידואלי לחלוטין וענין של ההעדפה אישית, אני לא מחפשת אטרקציות ובטח שלא -בשבת.
בכ''א תודה על ההמלצה.

חיים של תורה

משתמש מקצוען
צריך מס כרטיסים אלעל לציריך.אמצצע דצמבר.ראשון עד חמישי לא משנה שבוע מדוייק.
אשמח אם תשאל את הסוכן שלך אם הוא יכול לסדר הנחה כזו
דבר ראשון אין לי סוכן נסיעות פרטי שאני יכול לשאול אותו, יש הרבה סוכנים טובים בשוק וצריך לברר על סוכן אמין ולברר אצלו את המחיר, מה שכתבתי מניסיון התכוונתי מהניסיון של אנוכי הקטן שלפני הקורונה גם התעסקתי בזה כמשהו מן הצד (חוץ מסדרי הכולל).
אבל צריך לדעת שזה מאוד תלוי במחיר של הכרטיס ולכן כתבתי שאפשר לקבל עד 50% מהמחיר, כי במקרה שלך הכרטיסים האלו בזמן שציינת הם יחסית זולים (ובשבוע השלישי במחיר ממש מצחיק - פחות ממאה דולר לצד) ולכן אין לחברה הרבה מה להוריד בשביל הסוכן, אבל כשמתכננים טיסה לפסח בעת הזאת שהמחירים כבר בשמים שם סוכן יכול לקבל מחיר הרבה יותר זול.

נ.ב. אני נקלעתי לאשכול הזה כמעט בטעות ולכן נא לא להפנות אלי שאילות בעניין, יש לי הרבה מה לומר על כל מיני שאילות שנשאלו כאן, ובכלל כמה כללים ברורים שצריך לדעת לפני שמזמינים טיסה, שהרבה פעמים שני אנשים יכולים להזמין את אותה טיסה באותו יום, אבל מחוסר ידע איך האתרים האלו פועלים יכול להיות שאחד ישלם מחיר כפול מהשני, ובשביל זה צריך ללמוד את המקצוע טוב, וכמו כל דבר זה לוקח זמן ועולה כסף (וגם ככה זה לא על רגל אחת), ולכן לא אוכל להתפנות לענות לכל השאילות, מה שכן בל"נ כשיהיה לי זמן אני יכתוב כמה כללים ראשוניים שצריך לדעת לפני הזמנת טיסה כדי לעזור לאנשי הפורום שכל כך עוזרים אחד לשני.

נערך לאחרונה ב:

מושיק פ

משתמש סופר מקצוען
בשורה לטסים לחו"ל, בעקבות לחץ שהופעל מצדו של שר הבריאות ניצן הורוביץ שפעל להורדת מחירי בדיקות הקורונה, מתפרסם הערב (ראשון) כי מחירי הבדיקות בנתב"ג יוזלו.
עד עתה בדיקת קורונה בנתב"ג עלתה 80 ש"ח, אך על פי הפרסום הערב בN12 מי שיזמין את הבדיקה מראש ישלם רק 63 ש"ח, ולמזמינים בנתב"ג הבדיקה תעלה 79 ש"ח.
בנוסף, בקרוב תיכנס לנתב"ג בדיקה חדשה שתקל עוד יותר על השבים מחו"ל ותיתן פטור מבידוד, מחירה של בדיקה זו יעמוד על 85 שקלים, והיא תעניק לכם תשובה תוך 4 שעות מעת ביצוע הבדיקה.
לצד זאת, ולאחר שורת ההקלות שנכנסו לתוקפן ביום שישי האחרון במסגרת מתווה התיירות החדש, נראה כי הישראלים חזרו לטוס וחברות התעופה מתחילות להתאושש מנזקי הקורונה. היום נשבר שיא חדש מזה שנתיים, כאשר עברו בנתב"ג למעלה מ-45 אלף נוסעים.
בחדרי חרדים

Queenit

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
מי יודע על טיסות זולות מבוקרשט לתל אביב של היום או מחר?
איפה אפשר לבדוק?
אשמח לכל מידע, העניין דחוף מאד עבור אבי שעבר כעת את הגבול מאוקראינה לרומניה

אילה מינה

משתמש מקצוען
שאלה דחופה: יש טיסה לפולין ביום חמישי ב11:30 בבוקר. שוהים בחו''ל פחות מ24 שעות, האם בדיקת קורונה בשעה 1 לפנות בוקר תועיל גם לחזור בשעה 5:40 למחרת?

gp1818

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שאלה דחופה: יש טיסה לפולין ביום חמישי ב11:30 בבוקר. שוהים בחו''ל פחות מ24 שעות, האם בדיקת קורונה בשעה 1 לפנות בוקר תועיל גם לחזור בשעה 5:40 למחרת?
למה צריך חוזר?
אתם לא ישראלים?

אולי734

משתמש צעיר
טיסה לחודש תשרי לניו יורק?
יש מציאות בשבשבילם כדאי להזמין כבר עכשיו?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה