ניק כמעט בלי ראש
משתמש מקצוען
טיסה ישמחפשים טיסה לקראקוב מ18ל29 אוגוסט
ל6 אנשים
תודה רבה
אבל המחיר יקר מאודד
טיסה ישמחפשים טיסה לקראקוב מ18ל29 אוגוסט
ל6 אנשים
תודה רבה
מחפשים טיסה לקראקוב מ18ל29 אוגוסט
ל6 אנשים
תודה רבה
אם אתם כן מזמינים מומלץ לא להזמין לכולם ביחד כי אז המחיר יקפוץ עוד יותרטיסה יש
אבל המחיר יקר מאודד
אני נוסעת בסוויס....זה היה בחברת סוויס היעד לא רלוונטי
היה שם אחד שהיה צריך להוציא וללבוש חלק מהדברים זה היה קצת לא נעים מול כולם אבל בסוף נתנו לו לעלות
לי גם היה משקל יתר אבל למזלי היא לא שקלה
לא יודע מה המרחק ליעד אבל מזנבה ראיתי מחירים ממש זולים באל על כ 1000 שקל לכיוןמחפשת טיסה לזוג לציריך (או לכל שדה תעופה שהגיוני להגיע ממנו לסן אנטון)
מ24.07 עד ה01.08
תודה רבה
אני לא יודע תזין את הפרטים שהוא מבקש ותעשה המשך ואז נראהצפה בקובץ המצורף 1701341
@מאיר עלי באבא
אשמח לעזרה
סיימתי צ'ק אין ונשלח אלי הכרטיס למייל ואז אחרי שכתב לי שהצ'ק אין הסתיים זה העביר אותי לכאן
מה אני אמורה לעשות כאן?
באופן רגיל לא אמורה להיות בעיה.ואלה , לא הייתי רוצה ! לא מתארגנת לטיסה עם דברים גם לשבת
מקווה ששבת שנכנסת ב7 בערב לא יגרום לנו להשאר לא בבית כשהנחיתה אמורה להיות ב 2 וחצי
אם אתה שואל על החזר על הטיסה שהתבטלה אתה ודאי אמור לקבל את זה בלי בעיותיש לי שאלה
קניתי כרטיסים בראיינאיר והטיסה התבטלה
האם אני יכול לקנות בחברה אחרת ולהיות בטוח שיחזירו לי את המחיר של הטיסה (המלא)
ממליץ לא לקחת. אני הייתי על טיסה שהיתה אמורה להמריא ב11 והמריאה בשתים וחצי נחתנו 6:42 למרות שהבטיחו נחיתה הכי מאוחר 6:30 קשה להאמין להם...זה סיכון לקחת טיסה ביום שישי בשעה 2 וחצי בצהרים הנחיתה בארץ? דרך אל על? מישהי יודע כמה סיכוי שיהיה עיכוב וכו ?
באל על?ממליץ לא לקחת. אני הייתי על טיסה שהיתה אמורה להמריא ב11 והמריאה בשתים וחצי נחתנו 6:42 למרות שהבטיחו נחיתה הכי מאוחר 6:30 קשה להאמין להם...
אבל מה המחיר לכרטיס?????כנראה הטיסה מלאה בשלישי זה עדיין זמין
תלוי איזה חברות אל על יתנו חריגה של 1-2-3 קילועד כמה עומדים על זה שהטרולי ישקול 8 קילו ולא יותר?
אפשר גם מינכן מילאנו זלצבורג ואינסברוקמחפשת טיסה לזוג לציריך (או לכל שדה תעופה שהגיוני להגיע ממנו לסן אנטון)
מ24.07 עד ה01.08
תודה רבה
למילאנו ברגמו איטליה רלוונטי?מחפשת טיסה לזוג לציריך (או לכל שדה תעופה שהגיוני להגיע ממנו לסן אנטון)
מ24.07 עד ה01.08
תודה רבה
לא שוקלים את הטרולי, אם אתם חוששים שאצלכם בדיוק ישקלו אל תביאו את הטרולי לצ'ק אין.וויז לא יתנו חצי קילו בקושי
כןלמילאנו ברגמו איטליה רלוונטי?
א"כ תיצור איתי קשר
נסעתי כמה פעמים עם וויז ואף פעם לא שקלו לי את הטרולי!תלוי איזה חברות אל על יתנו חריגה של 1-2-3 קילו
וויז לא יתנו חצי קילו בקושי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: