טירול, אוסטריה.יש למישהו רעיון למקום פסטורלי כמו שוויץ וכדו'- לא עירוני שאפשר להגיע אליו מרכבת משדה תעופה רגיל?
ניתן לנחות בשדה במינכן, לקחת רכבת לתוך העיר, ומשם יש רכבות לאינסברוק, בירת הטירול האוסטרי.
טירול, אוסטריה.יש למישהו רעיון למקום פסטורלי כמו שוויץ וכדו'- לא עירוני שאפשר להגיע אליו מרכבת משדה תעופה רגיל?
יש שם מלונות כשרים?טירול, אוסטריה.
ניתן לנחות בשדה במינכן, לקחת רכבת לתוך העיר, ומשם יש רכבות לאינסברוק, בירת הטירול האוסטרי.
אין לי מושגיש שם מלונות כשרים?
אפשרות לאוכל כשר?
מחפש טיסה להולנד לא משנה השדה העיקר שיהיה זול ל2-3 ימים השבוע
תודה רבה
שבוע טוב
לא נפלת על שבוע זול (...)מחפש טיסה להולנד לא משנה השדה העיקר שיהיה זול ל2-3 ימים השבוע
תודה רבה
שבוע טוב
וינה - 233 דולראני צריכה טיסה חזור מאזור וינה\בודפסט יום שלישי בוקר, האם יש זול?
תודה
135 דולרטיסה (ישירה) לוינה לזוג בין התאריכים:
06/11-11/11
יש משהו זול?
דרך אגב למי שמשתמש במלונות בלונדון וטס בטיסת וויז, הכי כדאי להזמין מלון בלוטון ליד השדה שם המלונות זולים מאוד, ולמחרת ליסוע לעיר עם nashional express במחיר של 4-10 ליש"ט.תודה רבה!
אבל זה יוצא הרבה יותר מ-1000 ש"ח הלוך חזור?
אני נסעתי לוינה דרך המכרזים של אל על, עלה לי 150 דולר הלוך חזור באל על!טיסה (ישירה) לוינה לזוג בין התאריכים:
06/11-11/11
יש משהו זול?
וואו!אני נסעתי לוינה דרך המכרזים של אל על, עלה לי 150 דולר הלוך חזור באל על!
וואו ונסעתי כמו מלכה עם מזוודה ואוכל ושירות....וואו!
ולי 78 ש"ח בWIZZAIR.
מזוודה? גם באלעל אין.וואו ונסעתי כמו מלכה עם מזוודה ואוכל ושירות....
מזודה הספיק לי טרולי ובוויז איןמזוודה? גם באלעל אין.
אוכל? בנסיעה קצרה? נו באמת.
שירות? באו לא נדבר על אלעל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: