@שלמה ווייס לאיזה דגל כדאי לי לשנות כדי להזמין טיסה לאמסטרדם?
אין כללים...@שלמה ווייס לאיזה דגל כדאי לי לשנות כדי להזמין טיסה לאמסטרדם?
לתשומת לב 22 זה אסרו חג (יום טוב שני בחו"ל)מחפשים טיסה זולה לזוג, מיד לאחר החג [שלישי-חמישי, 22-24 אוקטובר], לא משנה לאן, אבל למקום שיש אפשרות של תפילה במנין. תודה רבה מראש לעוזרים.
מחפשת טיסה לפראג בחנוכה- 23-12 עד 26-12 לזוג.
אשמח למי שיכול לעזור...
לאתודה רבה!
אשמח לעזרה נוספת... לא מצליחה להבין מהאתר הזה, זה כולל מזוודה או לא?
שימו לב 17 שעות טיסה לשוויץ,הזוי.אז למי שחולם על שוויץ בבין הזמנים זה בשבילו:
יעד: ג'נבה - שוויץ.
תאריך: 13-21/8 - יג-כא אב
מחיר: 1024 ש"ח הלוך ושוב.
צפה בקובץ המצורף 498347
https://www.skyscanner.co.il/transp...enabled=false&inboundaltsenabled=true#results
אז מה עושה מי שצריך מזוודה?
וכן, איך אני יכולה לתקשר עם החברה בנוגע להוספת המזוודה?אז מה עושה מי שצריך מזוודה?
לאחר ביצוע ההזמנה-מקבלים מס' הזמנה/מס' טיסה. ובאתר החברה מוסיפים מזוודה.וכן, איך אני יכולה לתקשר עם החברה בנוגע להוספת המזוודה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: