התאריך הראשון כבר עבר מזמן. הטיסה התבטלה, העברנו את הכרטיסים לתאריך אחר באוגוסט.כרגע לא יזיק להמתין, אבל ברגע שיגיע תאריך הטיסה המקורי כבר לא ניתן לשחק יותר.
הטיסה באוגוסט התבטלה.
זה המצב כרגע
התאריך הראשון כבר עבר מזמן. הטיסה התבטלה, העברנו את הכרטיסים לתאריך אחר באוגוסט.כרגע לא יזיק להמתין, אבל ברגע שיגיע תאריך הטיסה המקורי כבר לא ניתן לשחק יותר.
אם יש חברה חוץ מאלעל שאפשר להסתמך עליה?אשמח לדעת מה המחיר הסטנדרטי פחות או יותר טיסה לשוויץ באזור יוני\יולי?
תוכלו להמתין עד אוגוסטהתאריך הראשון כבר עבר מזמן. הטיסה התבטלה, העברנו את הכרטיסים לתאריך אחר באוגוסט.
הטיסה באוגוסט התבטלה.
זה המצב כרגע
ניצלת בנסהאם קטין (14) שיוצא מהארץ עם מבוגר שהוא לא אחד ההורים צריך להציג מסמכים כלשהם? מכתב אפוטרופוס?
כן.מישהו יודע לגבי איזי גט האם הטיסות שלהם פעילות? ממש דחוף לי לדעת
ראה כאן: https://secretflights.co.il/news/friday-night-trick/מישהו יודע האם טריק שבת אמור לעבוד בוויזיר האם ועד כמה אפשר לבנות על זה?
אודה מאוד לתשובות! @מאיר עלי באבא @3524 @שלמה וייס
ברגע שהם מציעים את הקונקשן - הם גם אחראים למזוודה שלך.עוד שאלה כשאני קונה קונקשן אם אותה חברה כמו קונקשן אם חברת אג'יאן היוונית זה אומר שאני מעביר לבד את המזוודה או לא?
איך בעצם אני אמור לדעת את זה כשאני קונה את הטיסה?
תודה רבה מאוד לעונים!!!
אפשר לטוס לבודפשט ב-7 בבוקר ומשם רכבת לוינה - מגיעים ב-12:30יאו תודה אבלאני כן מחפשת אחרי 12 אני רוצה בעיזור 3/4 בלילה או לפנות בוקר
יאו זה רעיון יש לך אולי ישור לטיסה לבודפשט?אפשר לטוס לבודפשט ב-7 בבוקר ומשם רכבת לוינה - מגיעים ב-12:30
באתר אל עליאו זה רעיון יש לך אולי ישור לטיסה לבודפשט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: