דירה בבית שמש
משתמש פעיל
יש למישהו זיכוי כספי באזיגי'ט? אשמח לקנות
או לחילופין טיסה זולה ראשון עד ראשון בשבוע של ר"ח ניסן
או לחילופין טיסה זולה ראשון עד ראשון בשבוע של ר"ח ניסן
האם קטין (14) שיוצא מהארץ עם מבוגר שהוא לא אחד ההורים צריך להציג מסמכים כלשהם? מכתב אפוטרופוס?
תלוי במדינת היעד וחברת התעופה יש שמקפידים ויש שלאהאם קטין (14) שיוצא מהארץ עם מבוגר שהוא לא אחד ההורים צריך להציג מסמכים כלשהם? מכתב אפוטרופוס?
מה זה אומר מחיר שפוי בעיניך יש ב314 דולר לבוקרשט 10-17 לאפריל או לוורשה מ9-16 ב 277 דולרמחפשים טיסה לזוג במחיר שפוי (פחות הולך קפריסין ויוון, אבל פתוחים להצעות)
באזור התאריכים: 11-18 באפריל (קצת גמישים)
תודה!
החל מ1,100 ש"ח לטיסה ישירה לציריך .אשמח לדעת מה המחיר הסטנדרטי פחות או יותר טיסה לשוויץ באזור יוני\יולי?
אפשר קישור?החל מ1,100 ש"ח לטיסה ישירה לציריך .
ציריך ישיר החל מ-1,200 ש"חאפשר קישור?
עריכה: עכשיו אני רואה שמדובר ביוני / יולי
אני צריכה למאי.. יש מצב למחיר הגיוני?
100 פאונדמה המחיר?שלמה וייס
www.prog.co.il
כרגע אין בכלל טיסות מתוכננות של רינאייר, כך שהאופציה היחידה ברשמי היא לקבל החזר.מזל טוב
ביטלו לנו, כמו לכל עמישראל, כרטיסים של ריינאייר
הטיסה היתה אמורה להיות בבינזמנים.
מה האופציות שלנו? יש סיכוי שיחזירו את הטיסות? האם הם חייבים להביא לנו כרטיסים ליעד המבוקש באותו תאריך בחברה אחרת? או מה הדרך הנכונה להוציא מהם פיצוי הכי שווה
(אני רואה את זה כהשקעה כרגע, כי הכרטיס עלה גרושים וכבר שינינו מטיסה שבוטלה בחורף לטיסה באוגוסט. את הכסף החזר נקבל בכל מקרה אם נרצה, בינתיים אפשר לשחק עם הכרטיסים, לשנות לתאריך שווה יותר, וכו')
@מאיר עלי באבא @3524
כרגע לא יזיק להמתין, אבל ברגע שיגיע תאריך הטיסה המקורי כבר לא ניתן לשחק יותר.החזר הם חייבים לתת גם אם אני יבקש אותו עוד שנה, נכון?
כי כרגע אנחנו לא צריכים את הכמה שקלים שעלו לנו הכרטיסים
ויש סיכוי שנרוויח יותר אם יחזירו את הטיסה ונטוס באוגוסט בכמה שקלים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: