הכי זול שמצאתי זה 800 ש"ח למילאנו בסוף אב,היי מחפשת טיסות למשפחה לאחרי ט' באב לאזור האלפים בצרפת
תודה!
ומשם שעתיים ורבע נסיעה ברכב לאלפים הצרפתיים.
אם תהיי יותר ספציפית מאמין שיוכלו לעזור לך יותר.
הכי זול שמצאתי זה 800 ש"ח למילאנו בסוף אב,היי מחפשת טיסות למשפחה לאחרי ט' באב לאזור האלפים בצרפת
תודה!
עדיין מופיע באתר מ31/03דחוף!
טיסות וויזאייר לורשה נדחו ג"כ או שהם כן מתחילים לטוס בסוף מרץ?
אבל אמרו פה שהרבה טיסות נדחועדיין מופיע באתר מ31/03
לא לוורשהאבל אמרו פה שהרבה טיסות נדחו
הלוך חזור?הכי זול שמצאתי זה 800 ש"ח למילאנו בסוף אב,
ומשם שעתיים ורבע נסיעה ברכב לאלפים הצרפתיים.
אם תהיי יותר ספציפית מאמין שיוכלו לעזור לך יותר.
אני לא יודע מה הוא מצא אני ראיתי טיסות אלעל מרביעי 28.8 כ"ד אב עד רביעי 4.9 א אלול 290 דולר בסוכנות 324 דולר ישיר בחברההלוך חזור?
חיפשנו לשם
אם אתם נוסעים לטביליסי ומעניין אתכם מדריכה אלופה בשם מדונה. זולה שתעשה את הכל בשבילכם כולל נסיעות והדרכה למקומות הכי הכי שווים שיש. דוברת עברית שוטפת. טיול שכל רגע חויה משולמת . אפשר עוד בפרטימחפשת טיסה הכי בזול לטבילסי - גאורגיה
יציאה ב 31.03 וחזרה ב 04.04
איפה אפשר למצוא הכי זול?
בדרך כלל ישראייר יותר זולים מארקיע .שבוע טוב מאד
טיסה יומית לאילת לזוג -איפה הכי זול??
מישו יודע מה צריך לרשום פה?שבוע טוב!
יש מישהו שיכול לעזור בהוצאת אשרת כניסה לארצות הברית
תודה!
פרטים של איש קשר בארה"ב.מישו יודע מה צריך לרשום פה?
U.S. POINT OF CONTACT INFORMATION
כמה שילמת להם?? כמה זמן ארך הטיפול?? האם נאלצת לשקר??לי ביטלו טיסות בוויז ואיזיג'ט. (הרבה יותר משבועיים מראש)
פניתי לחברת AEROCLAIM והם סידרו לי החזר של מעל ₪10,000.
גם גיסי היה לו את אותו סיפור וגם הוא קיבל דרכם סכום עתק.
המספר שלהם 0548533673
aeroclaim שטרודל ג'ימייל.קום
@צבי2 אשמח לשאלה, מילאתי את כל הפרטים, ושבאתי לשל האתר איפס את עצמופרטים של איש קשר בארה"ב.
אני ממש לא ממליץ למלאות את זה לבד אם אינכם שוטפים באנגלית, חבל שתעשו טעות קטנה ובקשתכם תידחה ותאלצו להוציא ויזה.
תמצאו מישהו דובר אנגלית טובה [לא בחור שסבתא שלו היתה פעם באמריקה...] ותעשו את זה איתו, ייקח לא יותר מרבע שעה
היית אמור לקבל למייל את מספר הבקשה שלך.@צבי2 אשמח לשאלה, מילאתי את כל הפרטים, ושבאתי לשל האתר איפס את עצמו
ז"א שיש להם את כל הפרטים שלי, הם לא נותים למלא חדש אבל גםלא נותנים לשלם מה אפשר לעשות?
זה מה שעשיתי, זאת התשובה:היית אמור לקבל למייל את מספר הבקשה שלך.
יש לך באתר שם אופציה להכנס לבדיקת סטטוס בקשה קיימת [מתחת האופציה לבקשה חדשה] ושם תכניס את הפרטים וזה יעלה לך את ההמשך.
כן.הלוך חזור?
חיפשנו לשם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: