אתה לא בוחר לו מקום אתה מצרף אותו להזמנה שלך והוא יושב עליךאיך אני בוחר מקום לתינוק
בין כמה התינוק??
אתה לא בוחר לו מקום אתה מצרף אותו להזמנה שלך והוא יושב עליךאיך אני בוחר מקום לתינוק
חצי שנהאתה לא בוחר לו מקום אתה מצרף אותו להזמנה שלך והוא יושב עליך
בין כמה התינוק??
איזה חברה הטיסה?חצי שנה
איזה חברת טיסה ??איפה הכי מומלץ להזמין טיסות לקפריסין
לא משנה איזה חברה אני רוצה לטוס בחמישי בבוקר אחרי סוכות ולחזור בשישי בבוקראיזה חברת טיסה ??
איזה אתר??
מה בדיוק השאלה
לא משנה איזה חברה אני רוצה לטוס בחמישי בבוקר אחרי סוכות ולחזור בשישי בבוקר
איפה מזמינים?סאן-דור חוזרת לטוס לקראקא, והזריזים שירצו כבר עכשיו להזמין טיסה לשבת יארצייט לליזענסק ישלמו רק 171 דולר.
קיבלתי מהם על טיסה שבוטלה הזיזו אותה ב 24 שעות 480 אירו זיכויחסום לי התמונה.אגב מישהו קיבל כסף מוויזיר על טיסה שבוטלה אני עדיין מחכה תבעתי באמצעות עו"ד והוא טוען שהכסף יבוא תבעתי גם רווחה והתביעה באתר בטיפול כבר חודש וחצי...מענין אם לעו"ד הם מתייחסים ברצינות כי בבית משפט הם יוצאים פיסטוק...(קראתי פסקי דין)
דרך airhelp גם שייך להוציא על דברים כאלו,או על ביטול בזמני העוצר של ליל שבת המובא לעיל? אשמח לדעת כי אני הימרתי על זהקיבלתי מהם על טיסה שבוטלה הזיזו אותה ב 24 שעות 480 אירו זיכוי
כסף לא הצלחתי להוציא
אם אתה רוצה אני יוכל להוציא לך בעמלה קטנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: