איפה ראית ב 40 שקל כיוון? גם בינואר הכי זול שראיתי 80 שקליש לוויז מגוון טיסות לבוקרשט ב40 שקל כיוון, בפרט בינואר.
כמו כן, יש להם טיסה ב28/10 מוצ"ש בפחות מ10 דולר הלוך.
איפה ראית ב 40 שקל כיוון? גם בינואר הכי זול שראיתי 80 שקליש לוויז מגוון טיסות לבוקרשט ב40 שקל כיוון, בפרט בינואר.
באתר של וויזאיפה ראית ב 40 שקל כיוון? גם בינואר הכי זול שראיתי 80 שקל
נכון, אבל חזור יקר יותר בשבוע הזהיש לוויז מגוון טיסות לבוקרשט ב40 שקל כיוון, בפרט בינואר.
אנחנו בדרך כלל מנצלים מבצעים כאלו לטיסות המשך למקומות שמישראל הטיסה אליהן יקרה.
האתרים פתוחים?זה מומלץ לפאם ראשונה לאיזור?טיסות אחרי החגים לזלצבורגלנד (לשדה ה
כמה אנשים אתם?יש מישהו שהיה לאחרונה ברומא ויודע להמליץ לי על דירה או מלון במקום מרכזי ובמחירים שפויים?
אשמח לכל מידע...
לשתיים יש לכם המלצה?כמה אנשים אתם?
זוגכמה אנשים אתם?
למה חשוב לכם ללון במרכז העיר העתיקה דווקא? רק תעברו את הטיבר והמחירים צונחים, כשאתם עדיין במרחק הליכה סביר מכל האתרים השווים.זוג
מחפש לשתי לילות
לפי מה שראיתי המחירים במקומות הבאמת שווים מתחילים ב-1000+ ללילה
קופצת על האשכול,זוג
מחפש לשתי לילות
לפי מה שראיתי המחירים במקומות הבאמת שווים מתחילים ב-1000+ ללילה
אין לנו עניין דווקא במרכז העתיקה אבל כן אנחנו רוצים במרחק הליכהלמה חשוב לכם ללון במרכז העיר העתיקה דווקא? רק תעברו את הטיבר והמחירים צונחים, כשאתם עדיין במרחק הליכה סביר מכל האתרים השווים.
הבנתי שחלק מאיזור טרמיני נעים וסימפטי בערך כמו איזור התחנה המרכזית בתל אביבאין לנו עניין דווקא במרכז העתיקה אבל כן אנחנו רוצים במרחק הליכה
בנוסף מעדיפים מקום עם מזגן (נוסעים מיד אחרי סוכות - אי אפשר כ"כ לסמוך על מזג האויר...)
אגב - כל מה שמוגדר בבוקינג כתחנת טרמיני - נחשב מקום בטוח וסימפטי להסתובב בו בלילות?
בדקתי אבל המחירים שם דומים מאד לאזור הגטולדעתי כדאי להתעניין על איזור טרסטוורה.
אז כדאי לשקול מקום זול בשכונות המרוחקות אם יש נגישות גבוהה משם לתח"צ. התח"צ ברומא מצוינת.בדקתי אבל המחירים שם דומים מאד לאזור הגטו
מחכה לתגובה אם מישהו היה בחורף או בסתיו בזלצבורג אשמח מאוד!האתרים פתוחים?זה מומלץ לפאם ראשונה לאיזור?
יצויין שאני נהנה מהנוף גם ללא תוספות ליסוע בכבישים היפים...
האם ההתנידות היא בתחב"ץ או ברכב?
הייתי, ואת התובנות שלי כבר כתבתי בהרחבה באשכול המתאים, כאן אנחנו דנים בענייני טיסות.מחכה לתגובה אם מישהו היה בחורף או בסתיו בזלצבורג אשמח מאוד!
ממש לאכרטיס טיסה לתינוק?
מחיר רגיל כמו מבוגר?
איך אני בוחר מקום לתינוק?ממש לא
יותר זול
כל עוד הוא לא בגיל שתופס מושב בפני עצמו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: