אפשר לשחק טיפה עם הימים ולשלם טיפה יותר
אפשר לשחק טיפה עם הימים ולשלם טיפה יותר
יש כאלה ששומרים את שקיות הדיוטי פרי בביתסתם לידע כללי. בכל אופן כשאני טסטי בוויזר גם כשלא נתנו לעלות שקיות. שקיות מהדיוטי פרי כן הסכימו.
היה שם אחד שהביא מזוודה ענקית ודרשו ממנו סכום מופרז. הוא פשוט הביא מהדיוטי כמה שקיות העמיס
אותם בתכולה היה שווה לו להפסיד את המזוודה ואותה הוא השאיר בנת"בג וכך נתננו לו לעלות חופשי.
יש לי בבית למי שצריך להשאיליש כאלה ששומרים את שקיות הדיוטי פרי בבית
גם אני שומר את השקית מהדיוטי בבית.אם כי מהתרשמות שלי זה די מיותר הם בקושי מסתכלים על השקיות! בהלוך רק בהלוך! לגבי כבודה בריינאר במהלך ההזמנה טרולי עולה 13 אירו מחיר מגוחך לעומת וויזיר.
שוקל לקנות לאטיליה לצפון אשמח אם מישהו יכתוב בקצרה איך מסתדרות מבחינת התניידות בהרים רכב תחבץ והאם מסובך לחנות במילנו או וונציה.פשוט לא הייתי מעולם באיטליה אבל שוקל לקנות תודה לעונים.
הייתי בצפון איטליה ביולי האחרוןגם אני שומר את השקית מהדיוטי בבית.אם כי מהתרשמות שלי זה די מיותר הם בקושי מסתכלים על השקיות! בהלוך רק בהלוך! לגבי כבודה בריינאר במהלך ההזמנה טרולי עולה 13 אירו מחיר מגוחך לעומת וויזיר.
שוקל לקנות לאטיליה לצפון אשמח אם מישהו יכתוב בקצרה איך מסתדרות מבחינת התניידות בהרים רכב תחבץ והאם מסובך לחנות במילנו או וונציה.פשוט לא הייתי מעולם באיטליה אבל שוקל לקנות תודה לעונים.
באיזה שדה תעופה נחתתם?הייתי בצפון איטליה ביולי האחרון
התניידות ברכבות בלבד הרכבות שם ברמה ממש גבוהה מבחינת הזמינות והנוחות
להרים לא נסענו אבל חקרתי את הנוסע לעומק והכי מומלץ זה לשכור רכב ליום הזה בלבד
תכלס יום וחצי טילנו בונציה עצמה
יום נוסף בוורונה קניות
יום נוסף אגם גארדה והלונה פארק גארדלנד היה מושלם
ארקיע החל מ1200 שח לזוגשלום, אשמח לעזרה
היכן ניתן למצוא בצורה הכי נוחה (וזולה כמובן) דיל לאילת,
טיסה כולל שניים שלושה לילות, לזוג
לשבוע שאחרי סוכות (איזור 8-11/10/24)
תודה!
מרקו פולו שדה התעופה של ונציהבאיזה שדה תעופה נחתתם?
יש הרבה שיוצאים מרומא, ברכבת שעה ועשרה ואתם בנאפולי מקום מהממם וכל מיני כאלו...אשמח גם לדעת מה עושים בחופשה קצרה ברומא @3524 אני מניח שאינך מסתובב בעיר עצמה היא מלאה
פריצות לא ככה?ואם כן מה בכל זאת ממצים בזמן קצר באופן כללי תודה לעונים.
אפשר גם ליסוע לפירנצהאשמח גם לדעת מה עושים בחופשה קצרה ברומא
ברור שעכשיויש הרבה שיוצאים מרומא, ברכבת שעה ועשרה ואתם בנאפולי מקום מהממם וכל מיני כאלו...
יש לי שאלה... מי שרוצה לטוס לחנוכה שיזמין עכשיו או שיחכה עוד לטיסות ברגע האחרון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: