לאיצא לכם להיות שם?
אבל קבוצה של חברים שהיו שם ומשם נסעו לסיצליה (שעה וחצי ברכב) נהננו עד הגג והמליצו בחום
לכאורה זה היעד הבא שלנו
לאיצא לכם להיות שם?
כןספידי רייד הפסיקו את פעילותם?
וואווו,
למי שיש מנוי משפחתי - 60 שקל כל כיוון.היום תור ונציה. 26 דולר כל צד בוויז אייר, ואם יש לכם מנוי משפחתי תשלמו הרבה פחות. יש טיסות זולות גם בימי חופשת חנוכה.
Skyscanner
www.skyscanner.co.il
קניתי לרומא אבל משהו קצרצר שלא דורש מזוודה. נביא איתנו אוכל.לחברה שקנו לרומא אשמח לדעת איך מסתדרים מבחינת אוכל כשר וכו והאם אתם קונים מזוודה?
בלי מזוודה .לחברה שקנו לרומא אשמח לדעת איך מסתדרים מבחינת אוכל כשר וכו והאם אתם קונים מזוודה?
לאן?היי
איזה חברה יש שמאפשרת לטוס עם טרולי (אוכל כשר וכו') במחיר נוח?
התכונתי שהטרולי בשביל האוכללאן?
בדכ בטיסות שכר אין אוכל
כל חברות הלאו קוסט שמוסיפים טרולי המחיר עולה משמעותיתהיי
איזה חברה יש שמאפשרת לטוס עם טרולי (אוכל כשר וכו') במחיר נוח?
התכונתי שהטרולי בשביל האוכל
בכל החברות שיצא לי לבדוק ויזאיר רינאיר איזיגט ברגע שמוסיפים טרולי המחיר עולה משמעותית
סתם לידע כללי. בכל אופן כשאני טסטי בוויזר גם כשלא נתנו לעלות שקיות. שקיות מהדיוטי פרי כן הסכימו.
היה שם אחד שהביא מזוודה ענקית ודרשו ממנו סכום מופרז. הוא פשוט הביא מהדיוטי כמה שקיות העמיס
אותם בתכולה היה שווה לו להפסיד את המזוודה ואותה הוא השאיר בנת"בג וכך נתנו לו לעלות חופשי.
להשערתי הכשרות שם היא לא כמו הסטנדרטים שהורגלנו להם בישראל
זה עדיין מעשי אני יכול לקנות במחיר נמוך באופן שלא צריך מזוודה?ואיך ההתניידות שוכרים רכב או תחב"ץ?קניתי לרומא אבל משהו קצרצר שלא דורש מזוודה. נביא איתנו אוכל.
יש בחודש דצמבר ב 46$ לרומא הלוך חזורזה עדיין מעשי אני יכול לקנות במחיר נמוך באופן שלא צריך מזוודה?ואיך ההתניידות שוכרים רכב או תחב"ץ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: