כשאתה פותח את האתר אל תקפוץ בינתיים לחלונות אחרים לבקר,האם יש פתרון לבעיית הזיהינו אותך כבוט באתר של וויז אייר?
אינלי מושג@גיפט תודה! יש סיכוי שיותר קרוב המחירים ירדו?
שבוע שעבר היו כרטיסים נורמלים ב700
חזק!!!!!כשאתה פותח את האתר אל תקפוץ בינתיים לחלונות אחרים לבקר,
אלא תפתח את וויז אייר ותשאר על החלון הזה עד שזה נפתח לגמרייייייייי.
תלוי באיזה שעה הנחיתה והנסיעה הצפויה.כמה זמן יש לקחת בחשבון מנחיתת המטוס בבודפשט עד להגעה לקרסטיר
אם אני כבר מזמין מראש נסיעה.
כי בגוגל מפות הוא כותב לי 2 וחצי שעות לנסיעה, ובוויז כותר יותר מ4 שעות.
תודה רבה
צריך לתת הרשאות לכבישי אגרהבוויז כותר יותר מ4 שעות
הנחיתה בשעה 1 בצהריים ומזמין רכב בחברת המוניות המקומית (דרך האפליקציה)תלוי באיזה שעה הנחיתה והנסיעה הצפויה.
תלוי איזה רכב ומי הנהג.
תלוי אם אתם צריכים הפסקת סיגריה.
תלוי בהרבה מאוד פרמטרים.
אין סיכוי...@גיפט תודה! יש סיכוי שיותר קרוב המחירים ירדו?
שבוע שעבר היו כרטיסים נורמלים ב700
האתר חסום לי .תנסי לשחק קצת עם התאריכים יכול להיות יותר זול..
תינוק לא תופס מקום ולכן המחיר עליו הוא בעיקר ביטוח ומיסי נמליש לי שאלה, מקווה שזה נכנס לפה.
הזמנתי כרטיסים לי ולאשתי לפני חודשיים לטיסה בשבוע הבא באתר של אליס, עקב תקלה לא הצלחתי להיכנס לאתר של אליס ולהוסיף את הבת שלי, בפניה לאל-על ענו לי שאפשר להוסיף אותה מ24 שעות לפני הטיסה שאז האחריות עוברת לאל-על, השאלה שלי היא האם המחיר של התינוק (ללא מושב) עולה או שזה נשאר עומד והמחיר לא זז?
יש לי שאלה, מקווה שזה נכנס לפה.
הזמנתי כרטיסים לי ולאשתי לפני חודשיים לטיסה בשבוע הבא באתר של אליס, עקב תקלה לא הצלחתי להיכנס לאתר של אליס ולהוסיף את הבת שלי, בפניה לאל-על ענו לי שאפשר להוסיף אותה מ24 שעות לפני הטיסה שאז האחריות עוברת לאל-על, השאלה שלי היא האם המחיר של התינוק (ללא מושב) עולה או שזה נשאר עומד והמחיר לא זז?
המחיר עלול להתייקר.תינוק לא תופס מקום ולכן המחיר עליו הוא בעיקר ביטוח ומיסי נמל
מכיון שכך אין סיבה שהמחיר יעלה
זה באמת לא משתלם, הכאב ראש שזה גורם ממש נוראי, כבר שבוע בהתכתבות איתם במייל כי "אין שרות טלפוני..."המחיר עלול להתייקר.
מניסיון.
ואגב, זה אחת מהסיבות שלא קונים דרך אתרי תיווך למיניהם, גם אם נראה שחוסכים בזה כסף.
תמיד להזמין באתר של חברת התעופה בעצמה.
אני יודע שיהיה תמיד כאילו שיתחכמו ויחשבו שהם חכמים גדולים בזה שהם יזמינו דרך אתר צד ג', אבל לפחות שהאנשים ידעו שזה ממש לא משתלם!
עדיף לשלם עכשיו 176 דולר לאליס ולא לחכות לשבוע הבא לאל-על?המחיר עלול להתייקר.
מניסיון.
ואגב, זה אחת מהסיבות שלא קונים דרך אתרי תיווך למיניהם, גם אם נראה שחוסכים בזה כסף.
תמיד להזמין באתר של חברת התעופה בעצמה.
אני יודע שיהיה תמיד כאילו שיתחכמו ויחשבו שהם חכמים גדולים בזה שהם יזמינו דרך אתר צד ג', אבל לפחות שהאנשים ידעו שזה ממש לא משתלם!
דחוף לעכשיו,עדיף לשלם עכשיו 176 דולר לאליס ולא לחכות לשבוע הבא לאל-על?
מה אתם אומרים?
לדעתי כןדחוף לעכשיו,
באל-על אמרו לי שהמחיר ישאר זה שהיה בשעת הזמנת הכרטיס שלי בשעתו,
אפשר לסמוך על זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: