לא מצאתי משהו זול בכלל, רק בסביבות ה400 דולר.
לא מצאתי משהו זול בכלל, רק בסביבות ה400 דולר.
באופן כללי המחירים לפראג באזור ה-1000 ש"חלא מצאתי משהו זול בכלל, רק בסביבות ה400 דולר.
טיסה הכי זולה לציריך מה- 30.07 - עד ה- 1.08 אפשר גם ימים אחרים בשבוע הזה אבל עדיפות ל- 3 גג 4 ימיםתאריכים?
כמה ימים?
בלי שבת?טיסה הכי זולה לציריך מה- 30.07 - עד ה- 1.08 אפשר גם ימים אחרים בשבוע הזה אבל עדיפות ל- 3 גג 4 ימים
תודהה!
(לא אכפת לי עצירות אבל לא יותר מ- 50 דקות עצירה (ולא במקום כמו איסטנבול )
עצירה כזו קצרה היא סיכון גדול למזודות, ואם זה לא אותה חברה - גם לטיסה הבאה כמעט ואין סיכוי להגיע.לא יותר מ- 50 דקות עצירה
כן בלי שבתבלי שבת?
יעלה בסביבות 500 דולר, או מינימום 470+ .כן בלי שבת
העדפה ללא עצירה כלל מקום ערביעצירה כזו קצרה היא סיכון גדול למזודות, ואם זה לא אותה חברה - גם לטיסה הבאה כמעט ואין סיכוי להגיע.
אגב, מה הבעיה באיסטנבול?
אז אשמח למינימוםיעלה בסביבות 500 דולר, או מינימום 470+ .
יעזור לי גם טיסה לHohenems-Dornbirn Airportיעלה בסביבות 500 דולר, או מינימום 470+ .
אז אשמח למינימום
לא מצאתי גם לא ב- 500
פרידריכסהאפן גרמניה גםיעזור לי גם טיסה לHohenems-Dornbirn Airport
ל- 3 ימים לא יהיה לי?Skyscanner
www.skyscanner.co.il
ל- 3 ימים לא יהיה לי?
זה קצת סתירה... ננסה כמה שאפשר.במחיר זול יש בזמן הקרוב
ואוו תודה ענקית אני שעות על זה ולא מגיע למחירים שאתם מוצאים אפשר לשאול איך אתם מחפשים?Skyscanner
www.skyscanner.co.il
בודפסט ל3 ימים במחיר זול יש בזמן הקרוב
באמצע שבוע
מישהו יכול למצוא
סליחה על ההטרדה אבל אם תוכלו למצוא לי רק 2 לילות (3 ימים )Skyscanner
www.skyscanner.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: