המוכשר !!!
משתמש מקצוען
איטליה הכניסה למדינה חופשית. עדיין יש מקומות בהם יש לעטות מסכה.מישהו יודע מה ההנחיות קורונה (אם בכלל) כרגע באיטליה?
איטליה הכניסה למדינה חופשית. עדיין יש מקומות בהם יש לעטות מסכה.מישהו יודע מה ההנחיות קורונה (אם בכלל) כרגע באיטליה?
תלוי מה ההגדרה של אחרי פסח, כי אם זה בתחילת אייר (א' ב' או ג') המחירים בשמיים בגלל היארצייט של ר' ישעי'לה.טיסה זולה לבודפסט או וינה אחרי פסח (לא חייב דווקא בבין הזמנים)
עדיף לחכות? מתי יהיה מחיר טוב?
אשמח לשמוע, לא מצאתי בכלל בלואו קוסטלא חסר יעדים.....
תלוי מתי,אפשר למצוא מחירים ממש זולים לטיסה (פחות משנה לאן) העיקר זול מאד
ללפני פסח?
3 ימים
אפשר שתי האפשרויותתלוי מתי,
בשבוע של פסח?
או שבוע לפני?
לא משנה לי התאריך בדיוק אני רוצה לצאת לנופש כשיש מזג אויר טוב.תלוי מה ההגדרה של אחרי פסח, כי אם זה בתחילת אייר (א' ב' או ג') המחירים בשמיים בגלל היארצייט של ר' ישעי'לה.
ואם את מתכוונת דווקא לאז אז המחירים רק בעליה.
אז אם יש מישהו שרוצה שישאיר פה באשכול הודעהאני מעונין למכור כרטיס טיסה (צד אחד) חזור מלונדון לישראל ביום שני כ"ט שבט (20 בפרבואר)
חברת איזי גט בשעה 7.15 בבוקר מלוטון לת"א (ללא מזוודות .כמובן שאפשר להזמין)
במחיר 202$
אם מישהו רוצה את הטיסה הזאת אני יכול להזמין לו גם הלוך
ליצירת קשר באימייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אז אם יש מישהו שרוצה שישאיר הודעה פה באשכולאני מעונין למכור כרטיס טיסה (צד אחד) חזור מלונדון לישראל ביום שני כ"ט שבט (20 בפרבואר)
חברת איזי גט בשעה 7.15 בבוקר מלוטון לת"א (ללא מזוודות .כמובן שאפשר להזמין)
במחיר 202$
אם מישהו רוצה את הטיסה הזאת אני יכול להזמין לו גם הלוך
ליצירת קשר באימייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
250 שקלאשמח לעזרה לטיסה זולה לבודפסט לעוד שבועיים/שלוש.
לאדחוףף!!
משהו יודע להגיד לי אם בשביל להזמין כרטיס טיסה אני חייבת מספר
תעודת לידהיש דרך לדעת איך רשמו את השם שלי בדיוק בדרכון?
אתה מחובר שם?למי שמעוניין יש כאן פורום עם כל פרטי הטיסות המאורגנות, סגירת טיסות לבד, ועוד הרבה הרבה פרטים.
נסיעות
נסיעות - פורום מידע לטסים לחו"ל. נסיעות פורום המידע לנוסעים לקברי הצדיקים בפורום תמצאו מידע לכל מה שקשור לטיסה ולארגון נסיעה לחו"ל… חדשות ועדכונים: עדכונים אודות מצב הקורונה וחדשות על יארצייטים מרכזיים. מידע לנוסע: מידע והסבר לכל השלבים בארגון הנסיעה שלכם. קברי הצדיקים: אינפרומצייה על הצדיקים...nesiot.info
כן, יש ידע רב בכל הנוסעים אבל לא מתעדכן חדשות.אתה מחובר שם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: