תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

חננ

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
לנו יצא 10 אלף עבור 4 מבוגרים (2 זוגות), באוסטריה בהרים, 8 ימים. כולל הכל.
עם רכב או תחבורה?
יש אפשרות לכתוב מה המסלול שעשיתם?

3524

משתמש סופר מקצוען
עם רכב, מלון, הצטיידות במזון מהארץ והשלמת קניות במקום.

טסנו למינכן (השדה הבינלאומי הקרוב ביותר), שכרנו שם מראש רכב גדול שיכול להכיל 4 מזוודות + תיקי יד, נסיעה של שעתיים וחצי עד הינטרגלם. שם לקחנו דירה במלון דירות מקומי. בישול עצמי.

טיולים יום יום (יש הרבה איפה לטייל בסביבה), יום אחד נסיעה הלוך ושוב לונציה (6 שעות ברכב, יציאה לפנות בוקר והגעה חזרה בשעות הקטנות של הלילה), קניות, רכבלים, אתרי תיירות בתשלום, הכל בכל מכל כל. יצא בסך הכל 2500 לאדם עבור 8 ימים כולל שבת.

חזור כנ"ל דרך מינכן.

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
עם רכב, מלון, הצטיידות במזון מהארץ והשלמת קניות במקום.

טסנו למינכן (השדה הבינלאומי הקרוב ביותר), שכרנו שם מראש רכב גדול שיכול להכיל 4 מזוודות + תיקי יד, נסיעה של שעתיים וחצי עד הינטרגלם. שם לקחנו דירה במלון דירות מקומי. בישול עצמי.

טיולים יום יום (יש הרבה איפה לטייל בסביבה), יום אחד נסיעה הלוך ושוב לונציה (6 שעות ברכב, יציאה לפנות בוקר והגעה חזרה בשעות הקטנות של הלילה), קניות, רכבלים, אתרי תיירות בתשלום, הכל בכל מכל כל. יצא בסך הכל 2500 לאדם עבור 8 ימים כולל שבת.

חזור כנ"ל דרך מינכן.
יש לך אולי תוכניה כתובה?

חננ

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים

סחלבית

משתמש מקצוען
טיסה לשוויץ בעוד כ4 שבועות
איך מתחילים? איפה מחפשים טיסה בזול?...

3524

משתמש סופר מקצוען
יש אפשרות לטייל באזור ללא רכב?
לא דווקא בהינטרגלם, אלא באזור עצמו
התחבורה הציבורית באיזור ההרים דלילה מאוד. גם ההגעה לשם בתח”צ כמעט בלתי אפשרית.

אבל, מקפרון או מצל-אם-סי הסמוכות, מעט קל יותר להתנייד.

עוזיה

משתמש רשום
מנוי פרימיום
שלום לכולם!
מחפש לטוס (פעם ראשונה) לפראג,
אני מבין שבחודשים הקרובים זו יחסית תקופה יקרה, יולי אוגוסט וכו', ואח''כ חגים,
האם מניסיונכם (העשיר...) יש טעם ליסוע בתחילת החורף, (איזור חשוון כסליו) או שממש קר שם, ואין ברירה אלא לחכות לתחילת קיץ הבא? (אם אני רוצה חופשה זולה)
(מעדיף פראג ע''פ המידע שראיתי פה בפורום, זו פעם ראשונה שלנו, והמקום קל נגיש ונוח, עם אוירה יהודית, )
תודה רבה מראש!!

מושיק פ

משתמש סופר מקצוען
שלום לכולם!
מחפש לטוס (פעם ראשונה) לפראג,
אני מבין שבחודשים הקרובים זו יחסית תקופה יקרה, יולי אוגוסט וכו', ואח''כ חגים,
האם מניסיונכם (העשיר...) יש טעם ליסוע בתחילת החורף, (איזור חשוון כסליו) או שממש קר שם, ואין ברירה אלא לחכות לתחילת קיץ הבא? (אם אני רוצה חופשה זולה)
(מעדיף פראג ע''פ המידע שראיתי פה בפורום, זו פעם ראשונה שלנו, והמקום קל נגיש ונוח, עם אוירה יהודית, )
תודה רבה מראש!!
היינו בפראג בתחילת החורף, קר כמו בכל אירופה אבל לא יותר מידי (בין מינוס 3 ל-8 מעלות ביום)
בכל מקרה אם אתם מחפשים לפעם ראשונה יעד נגיש ונוח הייתי ממליץ יותר על וינה (פראג היא עיר יפהפיה אבל אין הרבה מה לעשות חוץ מלהסתובב ברחובות, ואין מסעדות חוץ מבית חבד ומלון קינג דיויד), תוכלו לדפדף בפוסטים האחרונים
גם מבחינת המחיר - הטיסות לפראג גם בחורף מתחילות ב-600 לאדם, לעומת וינה שתוכלו למצוא גם ב-100-150 לאדם ואפילו פחות

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה