שיראל לוין
משתמש פעיל
מנסיון??באיזור ה4,500
לאן נסעתם??
מנסיון??באיזור ה4,500
כן .מנסיון??
לאן נסעתם??
הוסטריה עול יותר יקר???כן .
הסיבוב הרגיל
בוקרשט-סנאיה-בראן-פויאנה בראשוב - בראשוב-בראן-טראנפרגש-אגם בילאה-והביתה
אוסטריה יקרה משמעותית !הוסטריה עול יותר יקר???
אני רוצה להוציא עד 7000 רלוונטי או שזה יצא יותר יקר??אוסטריה יקרה משמעותית !
אפשרי בהחלטאני רוצה להוציא עד 7000 רלוונטי או שזה יצא יותר יקר??
בהחלט אפשרי 4-5 ימים בצורה עצמאית במחיר הזהאני רוצה להוציא עד 7000 רלוונטי או שזה יצא יותר יקר??
לנו יצא 10 אלף עבור 4 מבוגרים (2 זוגות), באוסטריה בהרים, 8 ימים. כולל הכל.בהחלט אפשרי 4-5 ימים בצורה עצמאית במחיר הזה
עם רכב או תחבורה?לנו יצא 10 אלף עבור 4 מבוגרים (2 זוגות), באוסטריה בהרים, 8 ימים. כולל הכל.
יש לך אולי תוכניה כתובה?עם רכב, מלון, הצטיידות במזון מהארץ והשלמת קניות במקום.
טסנו למינכן (השדה הבינלאומי הקרוב ביותר), שכרנו שם מראש רכב גדול שיכול להכיל 4 מזוודות + תיקי יד, נסיעה של שעתיים וחצי עד הינטרגלם. שם לקחנו דירה במלון דירות מקומי. בישול עצמי.
טיולים יום יום (יש הרבה איפה לטייל בסביבה), יום אחד נסיעה הלוך ושוב לונציה (6 שעות ברכב, יציאה לפנות בוקר והגעה חזרה בשעות הקטנות של הלילה), קניות, רכבלים, אתרי תיירות בתשלום, הכל בכל מכל כל. יצא בסך הכל 2500 לאדם עבור 8 ימים כולל שבת.
חזור כנ"ל דרך מינכן.
לא, אבל אפשר לשאול שאלות ונשתדל להשיב עליהם.יש לך אולי תוכניה כתובה?
יש אפשרות לטייל באזור ללא רכב?לא, אבל אפשר לשאול שאלות ונשתדל להשיב עליהם.
איך יכול להיות? באיזה יעד מדובר?באיזור ה4,500
טיסה לשוויץ בעוד כ4 שבועות
איך מתחילים? איפה מחפשים טיסה בזול?...
התחבורה הציבורית באיזור ההרים דלילה מאוד. גם ההגעה לשם בתח”צ כמעט בלתי אפשרית.יש אפשרות לטייל באזור ללא רכב?
לא דווקא בהינטרגלם, אלא באזור עצמו
היינו בפראג בתחילת החורף, קר כמו בכל אירופה אבל לא יותר מידי (בין מינוס 3 ל-8 מעלות ביום)שלום לכולם!
מחפש לטוס (פעם ראשונה) לפראג,
אני מבין שבחודשים הקרובים זו יחסית תקופה יקרה, יולי אוגוסט וכו', ואח''כ חגים,
האם מניסיונכם (העשיר...) יש טעם ליסוע בתחילת החורף, (איזור חשוון כסליו) או שממש קר שם, ואין ברירה אלא לחכות לתחילת קיץ הבא? (אם אני רוצה חופשה זולה)
(מעדיף פראג ע''פ המידע שראיתי פה בפורום, זו פעם ראשונה שלנו, והמקום קל נגיש ונוח, עם אוירה יהודית, )
תודה רבה מראש!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: