יש כמה מסעדות כשרות, ויש מסעדה חלבית מאד יוקרתית שהולכת להפתח בקרוב [יכול להיות שנפתחה] בבורג' חליפה,מישהו היה בדובאי לאחרונה?
יש מקומות כשרים לאכול?
אבל מחירי המסעדות לא זולות.
רק כדאי לבדוק מזג אוויר, עומד להתחמם שם, וכשחם שם - ממש חם.
.
יש כמה מסעדות כשרות, ויש מסעדה חלבית מאד יוקרתית שהולכת להפתח בקרוב [יכול להיות שנפתחה] בבורג' חליפה,מישהו היה בדובאי לאחרונה?
יש מקומות כשרים לאכול?
איך אפשר להזמין?אין יותר זול. 235 דולר הכי זול.
יש לדברצן חמישי בוקר 16/6 עד ראשון בוקר 19/6 =113 דולר
אפשר ישירות באתר של wizzאיך אפשר להזמין?
אם את/ה רוצה שיהיה לך גם את יום ראשון. אז אפשר הלוך לדברצן ולחזור מבודפסט בשני בבוקר= 130 דולר. ( יורד לך גם הנסיעה לדברצן חזור)איך אפשר להזמין?
בדרך כלל, שכירת רכב במקום אחד והחזרתו במקום אחר הופכת את המחיר לבלתי משתלם.אם את/ה רוצה שיהיה לך גם את יום ראשון. אז אפשר הלוך לדברצן ולחזור מבודפסט בשני בבוקר= 130 דולר. ( יורד לך גם הנסיעה לדברצן חזור)
יש טיסות לרוסיה??הי מישהו יכול לעזור לי למצוא טיסות למוסקבה רוסיה, בתאריכים 12/06-16/06
בקיווי אין טיסות לרוסיה בכלל, כנ"ל בסקיסקנר
חשוב שהטיסה תהיה ישירה או לא יותר מידי שעות.
במחיר סביר כמה שאפשר.
16-19.6= כ-165 דולרמתי יש טיסות לקרעסטיר הכי זולות בין התאריכים
9-12.6
16-19.6
23-26.6
תודה
למה להזמין מהם ולא מהחברה ישירות?אני בתהליך של רכישת כרטיסים לוינה, אשמח לקבל ממכם עזרה:
זה בטוח להזמין דרך אתר קיוי?
אם אני רוצה לעשות צקינג מראש, איך עושים את זה? זה קשור להזמנת הכרטיסים?
זה הצעה שמשלבת כמה חברות עם קונקשןלמה להזמין מהם ולא מהחברה ישירות?
בטוח לחלוטין - אני משתדל להזמין רק משם גם במחיר קצת יותר יקראני בתהליך של רכישת כרטיסים לוינה, אשמח לקבל ממכם עזרה:
זה בטוח להזמין דרך אתר קיוי?
אם אני רוצה לעשות צקינג מראש, איך עושים את זה? זה קשור להזמנת הכרטיסים?
סוכן הנסיעות בד"כ יקח מחיר יותר יקרמה עדיף דרך סוכן נסיעות או ישירות דרך האתר ?
מה בעצם הרווח של סוכן נסיעות?
בגלל שהטיסה במוצש, אמרו לי שלא כדאי להזמין לבד אלא רק דרך סוכן נסיעותבטוח לחלוטין - אני משתדל להזמין רק משם גם במחיר קצת יותר יקר
לגבי הצ'ק אין - הם עושים לך את זה אוטומטית ברגע שהם יכולים ושולחים אליך את הבורדינג פס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: