דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

א.ש!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לצורך עדכון כתובת מגורים צריך להזמין תור או שניתן להגיע ספונטני (מישהו טען לי שלא צריך תור בשביל כזה דבר)?
לפני שמשנים כתובת כדאי לדעת

השירות ניתן ללא עלות​

מי יכול לשנות כתובת​

• אזרחים ותושבים ישראלים, המעוניינים לשנות את הכתובת עבור בן או בת הזוג הרשומים כנשואים להם במרשם האוכלוסין, יכולים לבצע שינוי רק בנוכחות שני הצדדים בלשכה, לאחר הצגת ת.ז. של המבקש או המבקשת והספח של בן או בת הזוג.
  • לצורך שינוי כתובת בלבד, יש להגיע ללשכה בשעות קבלת הקהל. אין צורך לקבוע תור מראש.
  • אזרחים ותושבים ישראלים המתגוררים במדינה, יכולים לשנות את כתובתם ואת כתובת ילדיהם (ילדים עד גיל 18).
  • שינוי כתובת באמצעות האינטרנט אפשרי רק עבור אזרחים או תושבים ישראלים הנמצאים בישראל בעת הגשת הבקשה.
אם ברצונכם לשנות כתובת למשלוח דואר בלבד, יש למלא טופס של שינוי כתובת למשלוח דואר.

זושא כץ

משתמש מקצוען
אתמול פורסם:
מנהל רשות האוכלסין עו"ד תומר מוסקביץ לטסלר ב'קול חי': מחר נדון בביטול נוהל הקורונה, פתיחת התורים רק ביום עצמו, ואפשרות להזמין את כל התורים מראש.

איילת השחר~

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אתמול פורסם:
מנהל רשות האוכלסין עו"ד תומר מוסקביץ לטסלר ב'קול חי': מחר נדון בביטול נוהל הקורונה, פתיחת התורים רק ביום עצמו, ואפשרות להזמין את כל התורים מראש.
לא ידעתי שזה נוהל קורונה...

למה מה קרה?

משתמש פעיל
אתמול פורסם:
מה הכוונה?
מה זה פתיחת תורים רק באותו היום?
בקיצור, לא הבנתי...

זושא כץ

משתמש מקצוען
מה הכוונה?
מה זה פתיחת תורים רק באותו היום?
בקיצור, לא הבנתי...
מה שפותחים תורים כל בוקר ב7 ומטריפים את המדינה עם זה, זה כנראה נוהל קורונה
והם הולכים לדון אם לבטל את זה.
(עובדי מדינה פרזיטים...)

מי שרוצה , עכשיו פתחו תורים לעוד 7 חודשים ביוני 2023

ת. כותבת

משתמש מקצוען
אני טסה שבוע הבא.
חידשתי דרכון לפני שבועים וחצי וכרגע הוא לא בכיוון להגיע....
קראתי שיש כאלה שנכנסו בלי תור... בבני ברק הצלחתם??
ואם יש משהו שהוציא דרכון זמני תוך כמה זמן הגיע?

חייבת עזרה דחוףףףף
אשמח לשמוע על פתרונות נוספים...

avi++

משתמש מקצוען
אם אני לוקח תור של מישהו אחר (עם מז שונה) יכניסו אותי? או שבגלל שלא מעודכן מה אני אמור לעשות ישלחו אותי?

א.ש!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
1670737725066.png

הפקה ברמה

משתמש פעיל
יש שעה מסויימת שהם קבוע מעדכנים את התורים(דוגמת 7 בבוקר),
או שזה קורה בשעות הבוקר ללא צפי בדיוק מתי....?

א.ש!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
יש שעה מסויימת שהם קבוע מעדכנים את התורים(דוגמת 7 בבוקר),
או שזה קורה בשעות הבוקר ללא צפי בדיוק מתי....?
יש אנשים שטוענים שב7:30 בבוקר אבל אני לא ראיתי שדווקא אז,
אלא בכל שעות הבוקר עד סביבות 13/14 בצהריים

תורת עולם

משתמש פעיל
אני ניסיתי יותר משבועיים יום יום כמה פעמים ביום גם בין השעות 7-8 בבוקר ובכמה וכמה סניפים לתפוס תור
ביום חמישי האחרון בשעה 8.00 בבוקר נתן לי כמה תורים לאותו בוקר בסניף מודיעין עילית לקחתי תור ל 10.50 וסידרתי הכל ב"ה

שקר

משתמש חדש
לאחרונה פיתחו משהו חדש לזהות שיננו רובוטים. משחק עם כפתורים.
זה לוקח המון זמן! זה מסתיים פעם?!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה