אין עוד מלבדו ❤❤
משתמש צעיר
היי
אם למישהו יש תור לדרכון בירושלים אפילו עוד חודש חודשיים אני אשמח
יש תורים עכשיו רק לאוקטובר!
אם למישהו יש תור לדרכון בירושלים אפילו עוד חודש חודשיים אני אשמח
יש תורים עכשיו רק לאוקטובר!
יש לכם איזור אישי?אם יש לי תור
ואני רוצה לבטל (כדי לקבוע תור אחר)
איך עושים את זה ?
לא יודעאתם יודעים אם אדם שלא היה לו בעבר דרכון זמני - ועכשיו יעשה דרכון זמני, יאשרו לו שוב בעתיד?
נכון,מאיפה ההנחה שדרכון זמני מנפיקים רק פעם בחיים?
חיפשתי באתר של משרד הפנים אין שום אזכור לזה,
מה שכן רשום, שמי שהונפק לו דרכון זמני, לא יונפק לו שוב זמני אם לא עשה רגיל באמצע.
זה הכל, מה מסובך?
עושים עכשיו זמני, ויש לך זמן עד שנתיים! לעשות רגיל שזה תקף לעשר שנים, ואחרי זה אפשר לעשות שוב זמני.
אני מאמין שתור לעוד חצי שנה, תוכלו בינתיים להשיג איכשהוא.
אתה כנראה צודק לגבי זה שזה לא חסום לו הבקשה, אבל הוא עלול להצטרך אישור מיוחדחיפשתי באתר של משרד הפנים אין שום אזכור לזה,
למה?כשנכנסים ללא חשבון הסיכויים לתורים פנויים בהקדם - נמוכים מאד
לא יודע מאיפה הבאת את זהכשנכנסים ללא חשבון הסיכויים לתורים פנויים בהקדם - נמוכים מאד
זהו המציאות שראיתי.למה?
בשביל זה יש לך את החץ למעלה, בכדי שלא תצא מהחשבון, טעינה מחדש או סגירה באמת מאפס כל מה שהיזנתבשבוע שעבר כל פעם שסגרתי דפדפן או סתם ככה כשהאתר התרענן זה הוציא אותי מהחשבון
ניסית את שתי האופציות?לא יודע מאיפה הבאת את זה
זה אותם תורים רואים אותם הן עם חשבון והן בלי
ברור, לא ראיתי שום הבדלניסית את שתי האופציות?
אולי לא הכי קשור לכאן
אבל יש לכם מושג על חברה שאפשר לעשות דרכם SMS למייל או מערכת שלהם למס' וירטואלי בתשלום.
אני כבר מנסה תקופה ארוכה להשיג כל החברת כמו MySend וכו' א"א לרכוש דרך האתר והטלפון שלהם לא פעיל.
חברה אחת שכן הצלחתי לרכוש דרכם משום מה לא הצליח לקבל סיסמאות מMy visit
תודה!
חדש! גמ"ח קוד SMS למייל.
להרשמה שלחו מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> עם המלה: הרשמה. במשך היום תקבלו בע"ה בקשה לאימות, תאשרו, ואחר כך נכניס את המייל שלכם למערכת. מאז תוכלו לשלוח קוד SMS למספר מסויים, ותקבלו במייל את ההודעות שיישלחו לאותו מספר (לפעמים זה מגיע ל"עדכונים").
ואת זה ניסיתם?אולי לא הכי קשור לכאן
אבל יש לכם מושג על חברה שאפשר לעשות דרכם SMS למייל או מערכת שלהם למס' וירטואלי בתשלום.
אני כבר מנסה תקופה ארוכה להשיג כל החברת כמו MySend וכו' א"א לרכוש דרך האתר והטלפון שלהם לא פעיל.
חברה אחת שכן הצלחתי לרכוש דרכם משום מה לא הצליח לקבל סיסמאות מMy visit
מעניין, אני כןברור, לא ראיתי שום הבדל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: