איך זה הגיוני ?
עכשיו זה כבר לא פנויאיך זה הגיוני ?
איך אני מגיעה לתור כזה ?
מודיעין עיליתאיפה ?
אני ממש מעוניינת.
אשמח לקחת את התור הזה,מודיעין עילית
איך מעבירים תורים?אשמח לקחת את התור הזה,
איך זה יכול לעבור אלי ?
ניסתי אבל לא הספקתי לתפוס...עדיין רלוונטי?
אשמח לתור אחד.
חבר שלי התקשר למוקד לאחרונה ואמרו לו שהתפנה תור להיום ב3 בצהריים, הגיע, אומרים לו שום תור ושום נעליים, הוא התעקש שנתנו לו תור במוקד, ובסוף מנהל הלשכה נתן לו תוראין איזה מאכרים שיכולים לקבוע תור למיידי מי שיודע בבקשה שיעדכן (אפילו בתשלום)
זה כבר לא רלונטי.... זה תור לזמני או רגיל? איך אפשר לראות עוד תןרים?
באיזה איזור?אני לא צריכה תור דחוף כי אני לא הולכת לטוס בזמן הקרובץ לכם אני לא רוצה לשלם הרבה כסף לתור זמני. אבל אני רוצה לעשות יותר מוקדם מטבת שנה הבאה..
אני מחפשת 2 תורים בבני ברקבאיזה איזור?
קבעת דרך האתר ?
רגיל.קבעת דרך האתר ?
לדרכון רגיל או זמני ?
טוב תודה אמשיך לחפשרגיל.
זה מה שחיפשתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: