רק לידיעה, אם זה לטיסה אפשר לטוס עם שם לא תואם לדרכון זר.איך אני יכולה להשיג תור לרשות האוכלוסין במודיעין עילית?
דחוף ממש!
לשינוי שם בתז ובדרכון.
על הכרטיס טיסה כותבים את שני השמות.
רק לידיעה, אם זה לטיסה אפשר לטוס עם שם לא תואם לדרכון זר.איך אני יכולה להשיג תור לרשות האוכלוסין במודיעין עילית?
דחוף ממש!
לשינוי שם בתז ובדרכון.
אם זה נורא דחוף אפשר לחפש מקומות אחרים במרכז שיש תורות פנויים בזמן קרוב (בת''א למשל הרבה פעמים תורות מתפנים)איך אני יכולה להשיג תור לרשות האוכלוסין במודיעין עילית?
דחוף ממש!
לשינוי שם בתז ובדרכון.
ממה שזכור לי, הצליחו להיכנס עם תור של שם אחר, רק צריך להזין את המספר של התור בכניסה, ואת המספר שלכם אצל הפקיד.אפשר לבוא עם תור שרשום על מספר זהות אחר ?
ב8 בבוקר נפתחים תורים לאותו יום, ונתפסים מהר מאדבאילו שעות נפתחים תורים חדשים? (בבני ברק וכל המרכז)
זה לא הגיוני שאני צריכה להוציא דרכון לעוד חודשים וחצי ויש תור אליהם רק לאחרי הטיסה.
תנסו יותר מאוחר שוב אני בדקתי יום אחד בצהריים ב2 והיה 7 6 5 4 3 2 ו- 1 ברגע האחרון היה שלי הגעתי למקום ואכן כולם הגיעו מהרע להרגע זה קומבינה רעה של רשות האוכלוסין שיכולים לפתוח את התורים עכשיו וגם יותר מאוחר אגב נראה לי הם עדיין לא עובדים מוקגמ מידיי ורק כשהם פותחים הם יכולים לזרוק לנו עוד כמה תוריםבוקר טוב
מישהו יודע ומכיר איך ניתן לזמן תור לדרכון בקרוב??
ניסיתי את השיטה למצוא תורים על הבוקר - כל התורים באילת, מעלות תרשיחא, די אל אסאד וכו
צריכה במרכז.
לא הבנתי. בדקת בשעה 2 ומה היה???תנסו יותר מאוחר שוב אני בדקתי יום אחד בצהריים ב2 והיה 7 6 5 4 3 2 ו- 1 ברגע האחרון היה שלי הגעתי למקום ואכן כולם הגיעו מהרע להרגע זה קומבינה רעה של רשות האוכלוסין שיכולים לפתוח את התורים עכשיו וגם יותר מאוחר אגב נראה לי הם עדיין לא עובדים מוקגמ מידיי ורק כשהם פותחים הם יכולים לזרוק לנו עוד כמה תורים
המון הצלחה
אהבתם סמנו אהבתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: