מיד כשנכנסים לאתר יש עדכונים מופיע שם מצב הדרכוןאיפה?
נכנסתי עכשיו לשם, ולא מצאתי אפשרות מעקב
מיד כשנכנסים לאתר יש עדכונים מופיע שם מצב הדרכוןאיפה?
נכנסתי עכשיו לשם, ולא מצאתי אפשרות מעקב
א. לא יודעת האם זה רלוונטי לכם, לדרכון זמני לוקח גם שבועיים עד שהוא מגיע, וזה פחות או יותר הזמן שהדרכונים שלכם יגיעו, ניתן לבדוק באיזור האישי הממשלתי האם הם כבר הונפקו ולהוסיף שבוע של משלוח של הדואר,אפשר עזרה דחופה מהמנוסים?
הזמנו דרכונים לפני שבועיים וחצי , אבל כנראה נצטרך להקדים את הטיסה ואני לא מאמינה שהדרכון יספיק להגיע
לפי זה אנחנו צריכים דרכון זמני, בכל מקום ראיתי שכתוב משהו אחר (וגם ענו לי בטל' כל פעם תשובה אחרת)
א. אם עדין אין לי דרכון אפשרי להנפיק דרכון זמני? ההנפקה מחייבת גם הנפקה של דרכון ביומטרי רגיל? (למרות שכבר ביצעתי הנפקה)
ב. חייבים לקבוע תור כדי להגיע לאחת הלשכות שמנפיקות דרכונים זמניים? (אין תורים בחודשים הקרובים או שאפשר להגיע בלי תור, אם כן לאיפה הכי כדאי להגיע באזור המרכז / ירושלים?
ג. חייבים להתיחס לרשימה של הקריטריונים או שכל מי שמבקש דרכון זמני יכול לקבל?
כל מידע יעזור לי
תודה!
תודה!א. לא יודעת האם זה רלוונטי לכם, לדרכון זמני לוקח גם שבועיים עד שהוא מגיע, וזה פחות או יותר הזמן שהדרכונים שלכם יגיעו, ניתן לבדוק באיזור האישי הממשלתי האם הם כבר הונפקו ולהוסיף שבוע של משלוח של הדואר,
ב. לא חייבים לקבוע תור אבל חייבים שזה יהיה בלשכה של האיזור מגורים.
נסיעה טובה
זה קורה גם בלי קשר למצב.פשוט עשינו דרכון לפני יותר מחודשיים ולא קיבלנו עדיין שום אות...
באיזה מספר, ומה מצב המענה שם עכשיו ?זה קורה גם בלי קשר למצב.
תתקשרו לרשות האוכלוסין, יגידו לכם מה עם הדרכון
*3450.באיזה מספר, ומה מצב המענה שם עכשיו ?
כרגע סגורמחפשת תור באשדוד בהקדם ל2 ילדים
איפה זה ובאיזה שעות?בבני ברק החל משבוע הבא הלשכה פתוחה ללא תור!
ניתן להגיע ולהוציא דרכונים / ת.ז. בכל שעה.
באתר ראיתי שפתוח היום בצהריםכרגע סגור
לא ברור מתי ייפתח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: