למה הכוונה ?אלא א"כ אמרת בלשכה אחרת
כרגע זה ודאי נכון לגבי השעה 5 אחהצפעם כתבו פה שאפשר ללכת מוקדם על הבוקר בלי תור בכלל
זה נכון?
תוך כמה זמן זה מעודכן מהיום שעשית את הדרכון ?אני התקשרתי למשרד הפנים,
הביאו לי מספר מעקב,
ופשוט עקבתי באתר של דואר ישראל.
רציני או בצחוק שאז סגור?כרגע זה ודאי נכון לגבי השעה 5 אחהצ
אתמול אשתי היתה בשלומציון, ללא תור, אמרו לה לחזור היום בשעה 5רציני או בצחוק שאז סגור?
הכנסתם את הCAPTCHA?אני צריך דחוף תור וזה מה שהאתר נותן לי, אני כבר אחרי 12 פעמים, מה עושים????
בהחלט, וכל פעם הוא פותח חלון חדש, ככה כבר 12 פעמים, משהו נתקע לוהכנסתם את הCAPTCHA?
ניסיתי עכשיו וזה עבד ליבהחלט, וכל פעם הוא פותח חלון חדש, ככה כבר 12 פעמים, משהו נתקע לו
לא הולך אצלי, כנראה שאני נראה רובוט, אין לי הסבר אחר.ניסיתי עכשיו וזה עבד לי
אתם יודעים שמ14.5 אפשר להגיע בלי תור?לא הולך אצלי, כנראה שאני נראה רובוט, אין לי הסבר אחר.
לכל מקום בארץ?אתם יודעים שמ14.5 אפשר להגיע בלי תור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: