כשיש לך תור בכל מקרה?מישהו פה יודע אם במקרה של אובדן תעודת זהות הם משחררים בקלות תעודת זהות זמנית?
בלי קשר. בתקווה שאצליח לקבוע תור שבוע הבא.כשיש לך תור בכל מקרה?
לי היתה סיבה שהייתי חיבת תעודת זהות, והיתה פקידה נחמדה במיוחד ונתנה לי ממש בקלותבלי קשר. בתקווה שאצליח לקבוע תור שבוע הבא.
השאלה אם אני אאלץ לחכות לביומטרית, או שיסכימו לתת לי זמנית?
היית צריכה להביא הוכחה כתובה לכך שאת צריכה את זה, או מספיק הסבר בע"פ?לי היתה סיבה שהייתי חיבת תעודת זהות, והיתה פקידה נחמדה במיוחד ונתנה לי ממש בקלות
הסברתי בע"פ, מה שכן לתעודת זהות זמנית צריך תמונת פספורט וממליצה לבוא מראש עם תמונת פספורטהיית צריכה להביא הוכחה כתובה לכך שאת צריכה את זה, או מספיק הסבר בע"פ?
לי זה נראה פייק ניוז ישר מהתנור (נטחן לאחר הפסח)שמעתי שכנופיה רוסית השתלטה על כל התורים
הם הזמינו מראש את כל התורים, והם מוכרים אותם באינסטגרם.
עכשיו עלו עליהם, וומקווים לטפל בבלאגן שנוצר...
שודר היום בכאן חדשותלי זה נראה פייק ניוז ישר מהתנור (נטחן לאחר הפסח)
ונזכה ונחיה ונראהשודר היום בכאן חדשות
אפשר ומומלץ ללכת למקומות אחריםאני לא מבינה משו בסיסי.
באוגחסט פג תוקף הת.ז שלי ואין תורים בירשלים עד ינואר, 2024. זה הגיוני? מה עושים?
הלוואי שבמקומות אחרים יש !!!אפשר ומומלץ ללכת למקומות אחרים
נדמה לי במבשרת יש לא בטוחהלוואי שבמקומות אחרים יש !!!
למתי ???נדמה לי במבשרת יש לא בטוח
אם לא זה בייישוב אחר
אין בכלל לשכה במבשרת. יש במעלה אדומים וגם שם אין תורים.
הכנופיה השתלטה על כל התורים בארץ גם לעוד שנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: