לדרכון זמני בלשכות לא צריך תור.לדרכונים זמניים??
לדרכון זמני בלשכות לא צריך תור.לדרכונים זמניים??
איפה התורים האלה? למה לא רואים אותם פנויים באתר?רשת ב׳: רשות האוכלוסין וההגירה ביטלה כ-5,000 תורים למשרד הפנים שנקבעו ע״י בוטים. ברשות קוראים לציבור לא לשלם עבור שירות זה.
אם אני צריכה דרכון רק בשביל לקבל CCN אני יכולה להסתפק בדרכון זמני?לדרכון זמני בלשכות לא צריך תור.
אכן איפה הם התורים?????????איפה התורים האלה? למה לא רואים אותם פנויים באתר?
איפה התורים האלה? למה לא רואים אותם פנויים באתר?
מנכ"ל רשות האוכלוסין אייל סיסו התייחס הבוקר (חמישי) לחשיפת מכירת התורים לחידוש דרכונים. בריאיון לכאן רשת ב הוא עדכן כי לפני החג בוטלו כ-5,000 תורים שהוזמנו על פי החשד על ידי בוטים מתוך מטרה למכור אותם.אכן איפה הם התורים?????????
אני כבר תקופה ארוכה לא הצלחתי לקבוע תור...
הם הצליחו לעשות דרכון זמני בדרכון ראשון?אני גם צריך דחוף לדרכון ראשון לתינוק
והסבירו לי באשכול אחר שאפשר לעשות דרכון זמני ואז לא צריך תור
באמת??אני כבר תקופה ארוכה לא הצלחתי לקבוע תור...
ברגע שאני אראה שיש תורים אני אעדכן כאן
יש אבל קשה מאוד לתפוס, זה תורים בודדים והרבה מנסים לתפוס.באמת??
כבר אין תורים שמתעדכנים על הבוקר??
כי אני ממש בונה על תור שבוע הבא, יש לי טסט ואבדה לי התעודת זהות...
זה סיכון לחכות?
אני מתלבטת אם לבטל את הטסט...
"אם תנסה היום, כנראה שלא תמצא תור לחודשים הקרובים. אם תנסה ביום ראשון תמצא לימים-חודשים הקרובים, כי ככה עובדת המערכת", הסביר סיסו.
אני צריכה בשביל לעשות ויזה לתינוק אנחנו עושים אזרחות.תראו פהדרוש מידע - דחוף - דרכון זמני לתינוק
משום מה היה ברור לי שאפשר לעשות דרכון זמני לתינוק מיד אחרי שנולד (קריטי לנו כבר רכשנו כרטיסים לכולם וכו') אבל באתר שוב ושוב הם כותבים שרק דרכון שני והלאה אפשר 'זמני' והראשון לא 'כי צריך הליך זיהוי מסודר' (?!?!) - זה משהו שהפקיד בשטח יכול 'לחפף' ולתת דרכון זמני לתינוק שנולד לאחרונה (כמובן אם...www.prog.co.il
איך אני אדע באיזה עיר לחפש?יש אבל קשה מאוד לתפוס, זה תורים בודדים והרבה מנסים לתפוס.
אבל -
צריך לחפש בהכל במקבילאיך אני אדע באיזה עיר לחפש?
או שצריך במקביל לחפש בכולם?
אני רואה שהאתר הזה גם קובע תורים קבע לי תור ל20.06 האם זה אמין???
דיברו כאן על ביטול תורים שנקבעו ע"י בוטאני רואה שהאתר הזה גם קובע תורים קבע לי תור ל20.06 האם זה אמין???
זה חינמי מה שקבע לי דרך האתר ש @א.ש! שלח.דיברו כאן על ביטול תורים שנקבעו ע"י בוט
משנה אם זה חינמי או בתשלום?
הוא היה טובזה חינמי מה שקבע לי דרך האתר ש @א.ש! שלח.
יש לכם מושג עליו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: