העלו פה חתונה שלימה של בריער קליין !!!!אף אחד לא יכול להעלות שיר יפה וסוער לריקוד לחתונה?
דחוף נורא!
אני צריך שיר אחד יפה לא חתונה שלמההעלו פה חתונה שלימה של בריער קליין !!!!
אף אחד לא יכול להעלות שיר יפה וסוער לריקוד לחתונה?
דחוף נורא!
העלו פה חתונה שלימה של בריער קליין !!!!
אז תבחר לך שיר אחד משם...אני צריך שיר אחד יפה לא חתונה שלמה
אני מחפש שיר בשביל ריקוד לנשים בדרך כלל זה לא בקצב של שיר ששרים בחתונה רגילה בטח שלא בחתונה חסידית .אז תבחר לך שיר אחד משם...
זו כבר באמת בעיה רצינית למצוא משהו שירצה אותן....אני מחפש שיר בשביל ריקוד לנשים בדרך כלל זה לא בקצב של שיר ששרים בחתונה רגילה בטח שלא בחתונה חסידית .
חוץ מזה שאני כעת מאזין לחתונה הזאת ולא מבין מה ההתלהבות!
עם כבר הבנת את הבעיה נראה לי שאתה יכול במהירות למצוא פיתרוןזו כבר באמת בעיה רצינית למצוא משהו שירצה אותן....
הפתרון הוא שהם יחפשו לבד כך שאתה לא תהיה אשם בזה שאין דבר כזהעם כבר הבנת את הבעיה נראה לי שאתה יכול במהירות למצוא פיתרון
לא יורד, ומסקרן...פרחי מיאמי בקליפ חדש - אשמח
פרחי מיאמי בקליפ חדש - אשמח
בבקשה!לא יורד, ומסקרן...
מישהו יכול בג'מבו/ דרייב?
תודה מראש!!
תודה רבה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: