אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.

אסתי !!

מנהלת קהילת מוזיקה וסאונד והפקות אולפן
מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
ילד הפלא שלום בראדט, מקהלת 'מלכות' ומונה רוזנבלום - 'גם כי אלך'
לקול תשואות האלפים שגדשו את טרקלין האירועים של מלון הילטון בלונדון, עלה ילד הפלא שלום בראדט מארה"ב אל במת התזמורת,
כאן ביצע את 'גם כי אלך' המיתולוגי של מב"ד, אלא שהפעם… גם ליווה את עצמו בקלידים!
לצידו על הבמה מקהלת 'מלכות' בניצוחו של פנחס ביכלר שניצח על ההפקה המוזיקאלית של מעמד סיום הש"ס ודינר שע"י ארגון 'A TIME' העולמי.
וסביבם, התזמורת בת חמישים הנגנים תחת שרביטו של מונה רוזנבלום.
1

בבקשה ובשמחה רבה

1f448
להורדה דרך גמבומייל לחצו כאן
1f449

1f448
להורדה דרך גוגלדרייב 1 לחצו כאן
1f449

1f448
להורדה דרך גוגלדרייב 2 לחצו כאן
1f449

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
שרולי ליפשיץ בסינגל חדש - צידרייט
אחרי השירים "קידוש" ו"אליהו הנביא", משחרר היום הזמר שרולי ליפשיץ סינגל חדש באידיש "צידרייט",
הלחן גם כן של שרולי ליפשיץ, ליווי פסנתר מנדי גלדברג.

1

בבקשה ובשמחה רבה

1f448
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
משה דאודי ברימיקס לשיר של ישי ריבו "לשוב הביתה"
אחרי שהשיר "לשוב הביתה" של היוצר והאמן ישי ריבו זכה ליותר מ-20 מליון צפיות,
משחרר היום DJ משה דאודי גרסת רמיקס ללהיט של ריבו.
1

בבקשה ובשמחה רבה

1f448
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
מרדכי בן דוד תזמורת ה'מנגנים' ומקהלת 'קולות' בהופעה בטבריה
בסוף שבוע שעבר במלון 'ציפורי בכנרת' בטבריה נערכה הופעה מיוחדת של תזמורת ה'מנגנים' ומקהלת 'קולות' יחד עם מלך המוסיקה החסידית מרדכי בן דוד ששר מהלב את מיטב שיריו הנוסטלגיים והחדשים והתכונן עם הנופשים לשבת קודש מתוך שירה וזמרה טהורה.
1

בבקשה ובשמחה רבה

1f448
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
שייע ברקו בסינגל חתן - יעמוד
לקראת שמחת החתונה של לייבי מושקוביץ, הלחין לייבי (החתן) להיט חתונות חדש ומקפיץ בשם "יעמוד".
את השיר מבצע חברו הטוב של לייבי - זמר החתונות שייע ברקו, ולייבי מצטרף לקולות הרקע,
על העיבוד המיקס והמאסטרינג אחראי שמעון שטראהלי.
מילים:
הכל הביא גודל לאלוקינו, ותנו כבוד לתורה
חתן קרב יעמוד
עמוד עמוד עמוד, חתן יעמוד
הגיע עת רקוד, עת רקוד
מיט'ן גאנצן כח
טאנצן הויעך
מאוד
הגיע עת רקוד, עת רקוד
יעמוד……..
1

בבקשה ובשמחה רבה

1f448
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
ישראל שטרן מגיש: שיר הישועות של ראש הישיבה "שבתי" עם יעקב מוצן
אחד מראשי הישיבות החשובים בארץ, ישב ולמד בעניינים שונים על המקדש, ונתקל בדבריו של הבעש"ט שאומר 'מקום שאדם חושב שם הוא'.
הנקודה הזו הזכירה לו גם את דברי המשנ"ב שפסק להלכה שבעת התפילה אדם צריך לחשוב כאילו הוא בבית המקדש, ודביקות בה' היינו שיצייר לפניו את שם השם, וזה גם מה שאומר דוד המלך "שבתי בבית ה' כל ימי חיי", ששם ה' היה לפניו תמיד.
בנוסף מובא בספרים כי אם אדם רוצה להינצל ממידת הדין ולחזק את מידת הבטחון יצייר לעצמו כאילו הוא עומד במקום קדוש הנקרא 'היכל החסד', היכל החסד זו לשכת החשאין בבית המקדש שם היו קופות שעניים היו לוקחים מהם כסף בהצנע לפי צרכיהם.
את שלושת הנקודות הללו למד ראש הישיבה בעיון ותוך כדי הלימוד הבזיקה לו המחשבה כי חד הם ומתוך זה שאדם מקיים "שבתי בבית ה'", ומצייר את שם ה' לנגד עיניו, הוא מהר מאוד ימצא את עצמו בבית המקדש ובהיכל החסד ניצל מדינים קשים וזוכה למידת הביטחון.
מתוך החיבור של הדברים הגיעה גם השראה מיוחדת ללחן מקסים, שכולל במילותיו את שלושת הנקודות, כשאל הביצוע ל"שבתי" גייס המפיק ישראל שטרן את החזן יעקב מוצן, כשעל העיבוד הופקד המעבד והפסנתרן הבינלאומי מנחם בריסטובסקי.
שטרן מספר כי מדובר בסנונית ראשונה מתוך הפקות נוספות ושירים שיצאו בקרוב תחת ידיו של ראש הישיבה, "שבתי" נבחר לצאת בתקופה זו בה משמיעין על השקלים, כדי לעודד את החסד והבטחון בה' בעם ישראל.
1

בבקשה ובשמחה רבה

1f448
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אלבום חדש ומיוחד מאת ר' שמשון ניימאן "נחמה"
המעבד האגדי נפתלי שניצלער מגיש אלבום חדש ומיוחד ניגוני ר' שמשון ניימאן "נחמה"
בפרויקט מושקע במיוחד, גוייסו מיטב הקולות, מהמקהלות הגדולות ביותר החל מ'מלכות' המובילה את התעשיה בישראל ועד ל'שירה' המובילה את התעשיה בארה"ב, עבור דרך מקהלת הילדים 'שבח',
אהרלה סאמט, שלמה גערטנר, מאיר אדלר, דוב מייסלס, ויואלי קליין.
1

בבקשה ובשמחה רבה - דוגמה!

1f448
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
מקהלת מלכות ונתנאל מנת: 'הבט נא'
"אוי ריבונו של עולם , הבט כי אין לנו עוזר, אנו כצאן טועה ורק בך בטחנו", המילים המרגשות הללו הן חלק מהשיר החדש "הבט נא", שיוצא לאור בביצועו של ילד הפלא נתנאל מנת.
על הלחן של השיר המרגש הופקד ר' משה מנת, שומעי השיר מספרים כי כבר מהשמיעה של הגירסא הראשונית של השיר, הוא גרם להם לרגש רב ולהתרוממות הנפש. הלחן עובד בידיהם של אלי קליין ואיצי ברי, הידועים כמי שהביאו לנו את להיט הרגש "ואפילו בהסתרה", ועמדו מאחורי הפקת אלבומים רבים, ביניהם "ליחדא שמיה" של אמן הקומזיצים נפתלי קמפה.
אל העיבוד צורף גם ר' פנחס ביכלר, המנצח של מקהלת 'מלכות' הידועה לשם ולתהילה. ויחד עם ילד הפלא נתנאל מנת שתרם את קולו בביצוע מרגש ומרטיט, יוצא לאור השיר החדש "הבט נא".
השיר מתאר את הכיסופים הרבים של עם ישראל, הנושאים עיניהם בתפילה מעלה אל אבא שבשמיים, מבקשים, מתפללים ומתחננים, "הבט נא, רחם נא, על עמך מהרה".
"הבט נא" מקבל משמעות מיוחדת לאור אירועי הימים האחרונים, החל מהרצח המזעזע של הבחורה הכשרה אורי אנסבכר הי"ד שנרצחה בידי בן עוולה בצורה נפשעת ומזעזעת במיוחד ביום חמישי האחרון, וכלה בתאונת האוטובוס המחרידה שאירעה הבוקר וגבתה את חייהם של מספר אנשים, כמו גם פציעתם של עוד עשרות.
השיר החדש קורא בתפילה, "הבט נא, רחם נא, למען שמך", בתפילה לשלומם של כל עמך ישראל, לרפואת כל חולי ישראל ובתפילה אמיתית לגאולה שלמה במהרה בימינו, כאשר מילות השיר: "ברחמיך הרבים ה' אלוקינו, חוס ורחם והושיעה צאן מרעיתך" מהדהדות ונוקבות בלב כל יהודי.
מילים:
הבט נא , רחם נא על עמך מהרה
הבט נא , רחם נא למען שמך
ברחמיך הרבים ה' אלוקינו
חוס ורחם והושיעה
חוס ורחם והושיעה, צאן מרעיתך
אוי ריבונו של עולם , הבט כי אין לנו עוזר
אנו כצאן טועה
ורק בך בטחנו..
1

בבקשה ובשמחה רבה

1f448
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אנשי הפורים בסינגל פורימי – "המכבה"
אנשי הפורים חוזרים השנה עם עוד שיר פורימי ותוסס – "המכבה".
"רציני להפיץ את המסר שכל התורה הוא סיבה לשמוח, ולכן עשינו שיר מהמילים ב"משנה שבת":
"המכבה את הנר מפני שהוא מתירא מפני גוים, מפני לסטים, מפני רות רעה…פטור".
1

בבקשה ובשמחה רבה

1f448
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
סינגל חדש למוסיקאי ניסים ברוך – "אדון עולם"
לא בכל יום יוצר בסדר גודל בינלאומי משחרר סינגל חסידי, אבל ניסים ברוך, שהיה מוסיקאי בכיר ופופולארי בצרפת ומאז שהתחזק מקדיש את זמנו להכשרת חזנים ובעלי תפילה גם הז'אנר החסידי יוצא נשכר. סינגל חדש העונה לשם "אדון עולם" אותו מבצע ניסים ברוך בקולו הטנור-לירי, מציג סגנון אחר ומעניין ומהווה המשך ל"טיפות של אור" – האלבום החדש שבדרך. ברוך, בן 58 ותושב ירושלים נחשב לאחד מהמורים המובילים בישראל לפיתוח קול, ובין תלמידיו חזנים וזמרים מוכרים. זמר אופרה בעל קול ייחודי, הוא מייסדה ומנצחה של מקהלת החזנים "גשר המיתרים".
לפני כשמונה-עשרה שנה עלה מצרפת לישראל, במסירות נפש ומתוך אהבה לארץ הקודש. בין היתר הפיק ניסים ברוך אלבום חזנות שזכה לתשבחות מחזנים בכל רחבי תבל ביניהם גדול החזנים החזן משה שטרן.
ששה אלבומים שחרר נסים ברוך עד עתה. כל אחד מהם בסגנון אחר. הוא נשוי לפסנתרנית העולמית אלכסנדרה ברוך והיא תורמת את כישוריה גם בסינגל החדש בנגינה ובמלאכת העיבוד לצידו של ג'ף הורוויץ שעיבד את התפקידים לתופים וגיטרה בס. המיקס משותף לג'ף וניסים ברוך והוקלט באולפן הפרטי של ברוך.
1

בבקשה ובשמחה רבה

1f448
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
והשבוע להקת זושא בקומזיץ מיוחד אצל בן שמעון
והשבוע פיצ'ה בן שמעון מארח את הזמרים שלמה גיסין וזכריה גולדשמידט מלהקת "זושא".
פיצ'ה בן שמעון מארח מידי מוצ"ש את מיטב זמרי המוזיקה החסידית לקומזיץ.
1

בבקשה ובשמחה רבה

1f448
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
המלחין הרב פנחס וולף מוציא את ״שירי פנחס 4״
המלחין הרב פנחס וולף גילה את עולם המוסיקה היהודית רק לפני כשלוש שנים, ומאז הוא הספיק להוציא לא אחד, אלא ארבעה אלבומי ניגונים אשר בוצעו על ידי סולנים מפורסמים, כל אחד מהם טוב יותר מקודמו.
עם ההצלחה של האלבום האחרון ״שירי פנחס 3״ שכלל להיטים כמו: ״טאטע אוי טאטעניו״, ״אלף בית״ ושני סינגלים שיצאו לאחרונה ״יום יום״ ו״שלום עליכם״, פנחס הוכיח כי לא הוא רק יכול להלחין כל סגנון מוזיקלי אלא גם לשיר את שיריו בעצמו.
האלבום הרביעי בסדרה שיוצא בימים אלו עובד והופק על ידי דוני גרוס המוכשר, ומתארחים בו זמרים שונים ביניהם – שלמה שמחה, מיכה גמרמן, צבי זילברשטיין, דוד לוי ופנחס וולף עצמו, שמבצע לראשונה מחצית משירי האלבום למרות גילו המתקדם (72), אז נכון קולו של פנחס אולי לא מלא כמו שהיה בצעירותו, אך הוא עדיין מביא את הלבביות והחינניות שלו שהופכים את ההקשבה לעונג.
האזינו ל'אתה חונן' השיר שפותח את האלבום.
1

בבקשה ובשמחה רבה

1f448
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
יעקב חיים אינדורסקי מגיש "מודה אני לפניך" בלחן חדש
לחן חדש שהופק בסייעתא דשמייא בתוספת עיבודים קוליים ע"י הר"ר יעקב חיים אינדורסקי הי"ו מחשובי חסידי בעלזא באשדוד • השתתפו במקהלה אחיו הר"ר יהושע אינדורסקי הי"ו ובנו הילד אשי אינדורסקי ני"ו - הוקלט באולפני שור.
מילים:
מוֹדֶה אֲנִי לְפָנֶיךָ ה' אֱלֹקי וֵאלֹקי אֲבוֹתַי עַל כָּל הַחֶסֶד אֲשֶׁר עָשִׂיתָ עִמָּדִי וַאֲשֶׁר אַתָּה עָתִיד לַעֲשׂוֹת עִמִּי וְעִם כָּל בְּנֵי בֵיתִי וְעִם כָּל עַמְּךָ בֵּית יִשְׂרָאֵל…
1

בבקשה ובשמחה רבה

1f448
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אודי דמארי בסינגל חדש – "אתה לי אור"
סינגל חמישי מתוך הפרויקט של המפיק המוסיקלי אודי דמארי, שיר ששר במקור הזמר חיים ישראל, המילים הלחן והעיבוד של אודי בעצמו. הגרסה הראשונה נטמעה בתוך אלבום כפול ולא זכתה לחשיפה ראויה, ועכשיו לאחר ליטושים בעיבוד וביצוע חדש ומרענן של הכותב והמלחין בעצמו מוגש לפניכם השיר "אתה לי אור".
מילים:
יש רגעים בהם אני מרגיש, שאין בי כח
כאילו כל המציאות שבה, אני נמצא, כל כך זרה
ומנסה בכל הכוח , להחזיק עוד רגע
לעמוד ולהודות לך, על הכל
אני יודע שאת כל מה שאתה נותן, בסוף אתה לוקח
כי אתה הכל, וכל מה שנמצא הוא רק ממך
החושך והאור , הרע הטוב, הכל אתה יודע
את כל מה שעובר עלינו, את הכל
כי אין דבר יותר קשה מלהרגיש אותך רחוק
ואין דבר יותר כואב עוד מלשכוח
החיים לוקחים אותי רחוק, אל מקומות שלא ידעתי
אבל תמיד יודע שאתה איתי-אתה לי אור
ובתקופה הישנה שלי שעוד הייתי נער
ברגעים הכי קשים פתאום הרגשתי לגמרי לבד
אך לא ידעתי שאתה מרים אותי בשתי ידיך
שומר עלי ולא עוזב שלא אפול
1

בבקשה ובשמחה רבה

1f448
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
ארי היל ותזמורת 'פייער' עם מקהלת נשמה: "אני מאמין"
בדינר למוסדות אשלג "מקושרים" בגן האירועים סאנסט שבבת-ים, מבצע אמן הרגש והנשמה ארי היל, שילוב מעניין ומרתק ל"אני מאמין" עם תזמורת פייער המורחבת בניצוחו של מאסטרו יענקי לנדאו, יחד עם מקהלת "נשמה" בניצוחו של איציק פילמר,
ביצוע מרגש ושובר לב
1

בבקשה ובשמחה רבה

1f448
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הרופא איצי קופולוביץ בסינגל בכורה: "כי הם חיינו"
איצי קופולוביץ הוא זמר וגיטריסט חובב זה שנים, שהשאיר בצד את העיסוק המוזיקלי לטובת סיום לימודי רפואה.
כעת, לאחר שסיים את הכשרתו הרפואית, חוזר איצי למוזיקה באנרגיות חדשות. "כי הם חיינו" הוא הסינגל הראשון מתוך אלבום שבדרך,
האלבום יוקדש כ"הכרת הטוב" לישיבת "כוכב יצחק" בה לומדים בניו של איצי.
1

בבקשה ובשמחה רבה

1f448
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
המטפל מרדכי רוט בשיר חמישי ''אבא, לך מחכים''
לך מחכים - זהו השיר החמישי במספר של המטפל הרגשי מרדכי רוט, הוא מספר איך הגיע לכתיבת והלחנת השיר,
"היה אצלי לפני תקופה בחור כבן עשרים הוא סיפר על נפילות וירידות עמוקות ברוחניות, הוא בכה לי ואמר לי כמה אפשר לנפילות האלו למה קשה לי כל כך ברוחניות הלוואי שהקדוש ברוך הוא יתן לי קצת אהבה ויקרב אותי אליו שיעזור לי"
באותו לילה בשעת ליל מאוחרת תפסתי את הגיטרה והשיר הגיע, אבא לך מחכים.
השיר מביע את הזעקה של הנשמה שזועקת אבא שבשמים תקרב אותי אליך רק תתן לי קצת אהבת השם ואתה תראה כמה אני ירוץ אחריך.
ידוע שאחד הצדיקים אמר השם יתברך רק אם תסיר מעמך ישראל את היצר הרע אתה תראה איזה יהודים טובים וקדושים יש לך.
המדרש מתאר את המחלוקת בין הקב"ה לעם ישראל בנושא התשובה: אמרה כנסת ישראל לפני הקב"ה, רבש"ע, בידך היא, השיבנו, אמר להם, הקב"ה בידכם היא, שנאמר (מלאכי ג׳:ז׳) שובו אלי ואשובה אליכם נאום ה׳, אמרה לפניו, רבש"ע, בידך היא, שנאמר (תהלים פ"ד) שובנו אלהי ישענו, לכך נאמר השיבנו ה׳ אליך ונשובה. לפעמים אני פוגש יהודים שכל כך קשה להם ומתמודדים. בפרט בדורנו אנו ואז ממש הנשמה שלך זועקת השיבנו ונשובה אבא תקרב אותנו אנחנו חייבים אותך אנחנו כבר לא יכולים השיבנו ונשובה. מה רק ביקשנו, קצת אהבה ואז תראה שכולנו שלך, משכינו אחריך ונרוצה.
פזמון ניגון
אתה אבא אנחנו ילדים , כרחם אב על בנים, השיבנו ונשובה, לך מחכים.
פזמון ניגון
1

בבקשה ובשמחה רבה

1f448
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה