יש בmp3?בדרכו הייחודית: כך בחר דייויד טויב לאחל לכם שנה טובה
הזמר דייויד טויב שיגר את הסרטון הבא עם האיחול לקראת השנה החדשה, בתוספת הכיתוב הבא: כשיש לי משהו חשוב לומר, אני אומר זאת בדרכי שלי!
יש בmp3?בדרכו הייחודית: כך בחר דייויד טויב לאחל לכם שנה טובה
הזמר דייויד טויב שיגר את הסרטון הבא עם האיחול לקראת השנה החדשה, בתוספת הכיתוב הבא: כשיש לי משהו חשוב לומר, אני אומר זאת בדרכי שלי!
מעבירין - שמוליק פראנק
בבקשהיש בmp3?
בדרכו הייחודית: כך בחר דייויד טויב לאחל לכם שנה טובה
בבקשהיש בmp3?
כאן יש מילים....:"א אידישע הארץ"
פריילעך&שירה&רוטנברג
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=346C473133325366564258464B3342347436653838673D3
הוסיפו D
על האפשרות של "חיפוש" - שמעת??מי יוכל להעלות את חיים ישראל ויאלי קליין תקע בשופר
אתה מתכוון ל'ניגון הרחמים'?מישהו יכול להעלות את השיר מידת הרחמים של ישראל ורדיגר בדיסק אודה לקל? תודה מראש
מישהו יוכל לעלות את הדואט המשותף שלהם
https://www.prog.co.il/threads/אשכול-הסינגלים-החדשים-שאינם-מוגנים-בזכויות-יוצרים.166755/page-641#post-5814395
האם מישהו מוכן להוריד לנו את זה לכאן?
בבקשה.חבל אבל זה חסום בנטפרי
מקווה שזה יעזור לכםיש למישהו ונתנה תוקף נוסח ישיבתי [פונביז'אי]?
קצת דחוף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: